Kako do več energije?

Idealna stvar proti utrujenosti je 'obisk' narave. Kaj je lepšega kot prijeten sprehod v toplem spomladanskem popoldnevu.

Ste ostali brez motivacije?

Odločitev, da bi postali aktivni, ni težka. Vztrajati nekaj časa tudi ni pretežko. Najtežje je vztrajati daljše obdobje. Lotite se sprememb, razčistite sami s seboj, poiščite motivacijo in spodbudo ter spoznajte napake in ovire, ki bi vam lahko spet uničile...

Vsak dan si vzemite pet minut za sprostitev

Vsak dan si vzemite pet minut časa za sprostitev in očiščenje možganov vseh misli. Ukrotite svoje misli, udobno se namestite v miren kotiček, zaprite oči in se zavejte pretoka zraka skozi nosnice. Med dihanjem ta občutek prenesite še na prsni koš...

Znebite se stvari, ki vas omejujejo

Možnosti so neskončne, ključ je prepoznavanje stanja, v katerem smo, čustev, ki jih imamo, brez izmikanja od lastne odgovornosti za položaj, v katerem smo se znašli, s čimer bi samim sebi odvzeli moč, da kar koli spremenimo.

Zakaj si ne bi postavili novih ciljev?

Pogledali v prihodnost proti obzorju? Mogoče je čas za nove izzive, novo športno aktivnost? Poiščite pot, ki vas bo spretno vodila med življenjem, ki ga živite, in življenjem, ki bi ga želeli živeti. Napolnite se z novo energijo!

Zakaj se redno gibanje resnično obrestuje

Naredite serijo počepov ali trebušnjakov. Energično zaplešite na priljubljeno glasbo. Hitro hodite v službo. Čistite stanovanje. Igrajte se z otroci. Naredite toliko pozdravov soncu, kolikor ste stari. Zdravo telo, ki je v dobri kondiciji, ne zboli tako...

Vztrajajte in počasi, a nenehno napredujte

Ne obstaja delo, ki ga ne bi mogli opraviti, če si ga razdelimo na manjše dele. Tudi pri športu je tako. Razdelite pot do cilja na manjše dele in začnite počasi! Ni pomembno, kako hitro napredujete, pomembno je le, da napredujete.

Brez ciljev ni prave motivacije!

Predstavljajte si cilj kot točko na zenitu, h kateri usmerjate svojo ladjo. Če cilja nimate, lahko vseeno suvereno krmarite ladjo, a tavate po morju, saj ne veste, kam ste namenjeni. Postavite si jasne cilje in se odločno podajte naprej. Ko boste...

Bi se preizkusili v teku na smučeh?

Popestrite vaše običajne treninge - izkoristite snežno odejo za tek na smučeh in se nam ponovno pridružite na Pokljuki. 3-dnevni Aktivni vikend bo tokrat potekal med 14. in 16. marcem 2014.

Postanite Aktivni ambasador zdravega življenjskega stila!

Ste ena ali eden tistih, ki mu je uspelo v boju z odvečnimi kilogrami? Če imate svojo zgodbo o uspehu, jo delite z bralci naše spletne strani in jim pomagajte na poti do bolj zdravega načina življenja in večjega osebnega zadovoljstva.

Očistite in okrepite telo

To lahko naredite takoj zdaj. S sprehodom po zasneženi pokrajini. Največja napaka je, da zaradi zimskega obdobja in slabega vremena s telesno aktivnostjo prenehamo. Nato pa spoznajte še hranila, ki so v tem letnem času zelo koristna.

Hodite pol ure na dan

Namesto da hrepenite po trebušnih mišicah in oblikovanih bicepsih, ko pač nimate časa ali volje, da bi se mučili v katerem od fitnes klubov, postavite eno nogo pred drugo. Hoja je ustvarjena za vsakogar, tudi za tiste, ki kondicijo šele nabirate ali pa...

10 odličnih nasvetov, da boste ostali fit in zdravi

Temna jutra, veter, dež, temperature pri ničli, prehladi ... Uh ja, še več je razlogov, zakaj bi z največjim veseljem ostali na toplem. Zato smo poiskali nekaj odličnih nasvetov, da boste ostali motivirani, fit in zdravi.

Vabljeni na 3-dnevni Aktivni vikend na Pokljuki

Če nas sneg še ni razveselil po dolinah, si ga bomo privoščili na zasneženem smučišču. Imate smuči že pripravljene? Vse ljubitelje teka na smučeh, biatlona in čudovite narave vabimo na 3-dnevni Aktivni vikend na Pokljuki, ki bo potekal v Športnem centru...

Zakaj ni nikoli preopozno, da se začnete ukvarjati s športom

Ko je človek zdrav, ima tisoč želja, ko zboli, ima samo eno - da bi ozdravel. In šport je, kot dokazuje tudi nedavna študija, pot do zdravja. Zato pustite izgovore, oblecite majice, pajkice, trenirke, vetrovke in... migajte.

Z vadbo nad negativna čustva

Naj postane vadba del vašega vsakdana. Izberite si aktivnost, ki bo sprostila vaša negativna čustva, vplivala na celotno telo in predvsem vzela v obzir vaše trenutno psihofizično stanje.

Skrivnost mentalne moči

Razmislite - kaj v vas je lahko ovira na poti do cilja?

6 dobrih razlogov za jutranjo vadbo

Začnite dan z nasmehom in preprostimi vajami. To vas bo napolnilo z energijo, ne glede na to, ali ste zaspančki ali jutranja ptica.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri