Naj postane vadba del vašega vsakdana. Izberite si aktivnost, ki bo sprostila vaša negativna čustva, vplivala na celotno telo in …

Naj postane vadba del vašega vsakdana. Izberite si aktivnost, ki bo sprostila vaša negativna čustva, vplivala na celotno telo in predvsem vzela v obzir vaše trenutno psihofizično stanje.

7 dobrih razlogov za uporabo kokosovega olja

Kokosovo olje zaradi svojih koristnih lastnosti počasi in ponovno pridobiva svoje mesto na trgu, tako v prehrambni kot tudi kozmetični industriji.

5 preprostih vaj za trebuh, zadnjico in noge

Z nekaj vztrajnosti in rednim izvajanjem vaj lahko najbolj težavne predele okrepite tudi doma.

7 naravnih zdravil za pomoč pri vnetem grlu in prehladu

Ko se pojavita vneto grlo in prehlad, poskusite spodnjih 7 nasvetov!

Zdravilne lastnosti avokada

Avokado je čudoviti zelenjavni sadež, ki ni samo odličen vir zdravih maščob, temveč naj bi imel tudi pomembne zdravilne lastnosti. Priporoča se pri kardiovaskularnih obolenjih, debelosti in diabetesu, dognano pa je tudi bilo, da telesu pomaga pri absorpciji hranil.

Šport se v življenju bogato obrestuje

Slovenci smo narod, ki ljubi šport – rekreacijo, tekmovalne, vrhunske, individualne in skupinske športe. Če ne drugega, radi navijamo na kakšni tekmi. In to je dobro, saj se ljudje iz dneva v dan bolj zavedamo, kako pomembno je skrbeti zase. Kako pa šport vpliva otroke?

Top trening za krepitev mišic nog in zadnjice

Eden boljših načinov za krepitev mišic nog so enonožne vaje. Lotite se vaje dviganje na klop z ročkami, pa boste poleg nog okrepili tudi mišice zadnjice in stabilizatorje trupa.

8 osupljivih stadionov sveta

Svet športa je več kot le igranje in tekmovanje. Športne privržence, pa tudi tiste, ki to niso, navdušuje tudi arhitektura. Obisk legendarne arene, kjer športniki ustvarjajo zgodovino, je lahko nepozabno doživetje. Predstavljamo 8 najbolj osupljivih in zanimivih stadionov sveta.

Krepilni trening za smučarje in deskarje

Polnih užitkov na snegu ne dosežemo le z dobro opremo. Vragolije, ki jih s snežno desko izvajate na snegu, zahtevajo od vas močne mišice. Če želite izkoristiti ves svoj potencial, se oprimite treninga, ki vam ga razkrivamo spodaj. Ta krepi mišice z vseh kotov, povečuje hitrost in izboljšuje vaše ravnotežje.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.