Ko je človek zdrav, ima tisoč želja, ko zboli, ima samo eno - da bi ozdravel. In šport je, kot …

Ko je človek zdrav, ima tisoč želja, ko zboli, ima samo eno - da bi ozdravel. In šport je, kot dokazuje tudi nedavna študija, pot do zdravja. Zato pustite izgovore, oblecite majice, pajkice, trenirke, vetrovke in... migajte.

8-minutna vadba za zapeljiv trebuh

Za dosego zastavljenega cilja je potrebno obremeniti vse trebušne mišice, brez izjeme. Zato je odlična kombinacija klasičnih in statičnih vaj. Predstavljamo 8 različnih vaj, ki jih lahko izvajate doma ali v fitnes centru. Potrebovali boste le 8 minut časa, nekaj prostora in željo po spremembi.

Zakaj ni nikoli prepozno, da se začnete ukvarjati s športom

Ko je človek zdrav, ima tisoč želja, ko zboli, ima samo eno - da bi ozdravel. In šport je, kot dokazuje tudi nedavna študija, pot do zdravja. Zato pustite izgovore, oblecite majico, pajkice, trenirko, vetrovko in... migajte.

Dobrodejni učinki zvočne terapije

Nežno zvonjenje, ritmično bobnanje, globoko brnenje: magične in dobrodejne učinke zvočne terapije čutimo takoj.

Video: Kaj moramo storiti tik pred smuko

Preganjanje po belih strminah je lahko čisti užitek le, če bomo na prvo mesto postavili skrb za varnost na smučišču. Predvsem pa ne skočite na smuči takoj, ko stopite iz avtomobila.

Vitamini proti zimski otožnosti

Privoščite si skledo, polno vitaminov. Pripravili smo 3 odlične recepte.

5 najpogostejših napak, ki upočasnijo presnovo

Ključno vlogo pri izgubi odvečne telesne maščobe igra učinkovito delovanje metabolizma. Zato redno telovadite in pazite na vnos kalorij, a vaši kilogrami kljub trudu ostajajo. Poglejmo, katere so najpogostejše napake, ki vam lahko 'mešajo štrene'.

Koliko športne aktivnosti potrebuje otrok

Današnji otroci so 15 odstotkov manj telesno vzdržljivi kot starši, so pokazale nedavne raziskave. Zaskrbljujoče?

Ingverjev čaj ublaži nadležen kašelj

Pri kašlju, ki je kot simptom prehladnih obolenj in gripe, si lahko pomagate z zdravili ali nekaterimi domačimi pripravki. Aromatičen ingverjev čaj je odličen za izkašljevanje, pomaga pa tudi popečen česnov strok.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.