Če nas sneg še ni razveselil po dolinah, si ga bomo privoščili na zasneženem smučišču. Imate smuči že pripravljene? Vse …

Če nas sneg še ni razveselil po dolinah, si ga bomo privoščili na zasneženem smučišču. Imate smuči že pripravljene? Vse ljubitelje teka na smučeh, biatlona in čudovite narave vabimo na 3-dnevni Aktivni vikend na Pokljuki, ki bo potekal v Športnem centru Triglav med 31. januarjem in 2. februarjem 2014.

Kako preprečiti prehladna in gripozna obolenja

Če ste med tistimi, ki ravno ne prisegajo na cepljenja in si radi pomagate tudi z naravnimi sredstvi, je današnji prispevek ravno pravšnji za vas.

Doma pripravljeno mazilo za suhe ustnice

Tudi ustnice potrebujejo veliko nege. Še posebej v dneh, ko smo izpostavljeni suhemu, mrzlemu ali vetrovnemu vremenu. Preizkusite domači lepotni 'zvarek'.

Top 3 živila za krepitev obrambnih mehanizmov telesa

Pogrejejo in obenem zdravijo! Zimsko vreme ne bo imelo nobene priložnosti.

Aktivni vikend na Pokljuki – šola teka na smučeh

Če nas sneg še ni razveselil po dolinah, si ga bomo privoščili na zasneženem smučišču. Imate smuči že pripravljene? 31. januarja gremo na Pokljuko, kjer se bomo skupaj s strokovnjaki učili teka na smučeh.

Fit v 7 minutah

Znanstveno dokazane učinkovite vaje so hitre in zares dajejo rezultate!

Zakaj je ingver tako zdrav?

Od azijske začimbe do svetovne lepotne zvezde: njegovi številni minerali, vitamini in eterična olja imajo pomirjujoč in hkrati aktivacijski učinek.

Hipotiroza in vpliv na gibanje

Hipotirozo lahko označimo kot kronično avtoimunsko vnetje ščitnice oziroma kronični limfocitni tiroditis.

Kaj najprej - kardio ali trening z utežmi?

Kadar beseda nanese na hujšanje, se marsikdo sprašuje, kam naj poleg treninga z utežmi umesti kardiotrening, da bi dosegel kar najboljše rezultate. In se nato ob prihodu v fitnes najprej zapodi na kolo ali tekaško stezo.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.