Namesto da hrepenite po trebušnih mišicah in oblikovanih bicepsih, ko pač nimate časa ali volje, da bi se mučili v …

Namesto da hrepenite po trebušnih mišicah in oblikovanih bicepsih, ko pač nimate časa ali volje, da bi se mučili v katerem od fitnes klubov, postavite eno nogo pred drugo. Hoja je ustvarjena za vsakogar, tudi za tiste, ki kondicijo šele nabirate ali pa se vračate v formo.

Hodite pol ure na dan

Namesto da hrepenite po trebušnih mišicah in oblikovanih bicepsih, ko pač nimate časa ali volje, da bi se mučili v katerem od fitnes klubov, postavite eno nogo pred drugo.

Zakaj med tekom zbada pod rebri

Zbadanje pod rebri ali bodec je mišični krč oziroma bolečina, ki jo povezujemo z naporom. Z njo pa se ne srečujejo le tekači.

Z dihanjem nad stres

Za trenutek se ustavite in se osredotočite na svoje dihanje!

Podarjamo knjigo: Zgodovina slovenskega alpinizma

Ob koncu starega leta je izšla knjiga Zgodovina slovenskega alpinizma, dolgo pričakovana monografija, ki naš alpinizem in Slovence PRVA postavlja na mednarodni gorniško-knjižni oder.

Ukrajinski fitnes, kjer se kujejo pravi moški

Najboljši ali najslabši fitnes kar ste ga videli? Presodite sami.

S pravilno vadbo do kondicije

Gibanje dobro dene, je zdravo in sproščujoče. Redna vadba lahko celo izboljša možnosti za ozdravitev raka. Če želite svoje telo pravilno obremeniti, morate biti pozorni tudi na biološko uro. Naše zmožnosti se namreč čez dan stalno spreminjajo.

4 dejavniki, ki vplivajo na ponovno pridobivanje telesne teže

Raziskave pravijo, da je konec aprila najpogostejši čas za začetek diete in da želi kar 82 odstotkov žensk do poletja shujšati vsaj 5 kilogramov. Pazite se naslednjih 4 pasti.

Navade in težave, ki jih zdravniku ne bi smeli zamolčati

Kako pogosto pri zdravniku pozabite na detajle ali zamolčite slabe navade? O nekaterih težavah in navadah preprosto ne govorimo radi. Morda se nam zdi preveč osebno, nam je nerodno ali pa se preprosto zavedamo, da tisto, kar počnemo, ni dobro. Pa bi morali biti iskreni. Preberite, zakaj.

Prednost in učinkovitost naravnih antibiotikov

Žlica medu, olje čajevca in žajbljev čaj so včasih učinkovitejši, vsekakor pa varnejši od antibiotikov. 

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.