To lahko naredite takoj zdaj. S sprehodom po zasneženi pokrajini. Največja napaka je, da zaradi zimskega obdobja in slabega vremena …

To lahko naredite takoj zdaj. S sprehodom po zasneženi pokrajini. Največja napaka je, da zaradi zimskega obdobja in slabega vremena s telesno aktivnostjo prenehamo. Nato pa spoznajte še hranila, ki so v tem letnem času zelo koristna.

Kako pomembna je v resnici redna telesna aktivnost

Redna telesna aktivnost je ena najpomembnejših stvari, ki jih lahko naredimo za naše zdravje. Največja napaka je, da zaradi slabega vremena s telesno aktivnostjo prenehamo.

Hranila, ki so v tem letnem času zelo koristna

Očistite in okrepite telo. To lahko naredite že danes. Ali pa kar zdaj takoj. S sprehodom. Nato pa spoznajte hranila, ki so v tem letnem času zelo koristna.

Kako po vadbi najbolje poskrbeti za regeneracijo

Telesna rast in regeneracija tkiv se dogajata samo med počitkom in spanjem, nikoli med treningom ali drugo telesno aktivnostjo.

Video: 10-minutni trening s kolebnico

Vsakdo, ki je že skakal s kolebnico ve, da srčni utrip hitro doseže 80–90 odstotkov maksimalnega srčnega utripa. In ker je intenzivnost vadbe s kolebnico visoka, ima ta tudi velik vpliv na metabolične procese v telesu. Posledično je večja poraba energije tudi v mirovanju.

Zajtrk za vitke trebuhe

Privoščite si okusen zajtrk. Ali še boljše, privoščite si zajtrk, ki bo pripomogel k vitki liniji.

Očistite telo sladkorjev

Privoščite telesu počitek - očistite ga sladkorjev!

Top 3 vitaminske bombe

Dejstvo je, da moramo v tem muhastem obdobju še posebno paziti na zdravje in zadosten vnos vitaminov. A nikar ne posegajte po prehranskih dodatkih; predlagamo vam, da se ozrete naokoli, kaj vam trenutno ponujajo slovenski kmetje.

Top 10 živil za lepo in sijočo kožo

Koža se čisti tudi od znotraj. Večkrat si privoščite naslednjih 10 živil.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.