Ste ena ali eden tistih, ki mu je uspelo v boju z odvečnimi kilogrami? Če imate svojo zgodbo o uspehu, …

Ste ena ali eden tistih, ki mu je uspelo v boju z odvečnimi kilogrami? Če imate svojo zgodbo o uspehu, jo delite z bralci naše spletne strani in jim pomagajte na poti do bolj zdravega načina življenja in večjega osebnega zadovoljstva.

S hrano nad gripo

Ko še ni bilo lekarn za vsakim vogalom, so se ljudje veliko bolj zanašali na moč narave. In je delovalo! Zato še preden se podate v lekarno, malce pokukajte v hladilnik ali shrambo. Prav tam boste namreč našli najboljša zdravila.

Delite svojo uspešno zgodbo o hujšanju

Ste ena ali eden tistih, ki mu je uspelo v boju z odvečnimi kilogrami? Če imate svojo zgodbo o uspehu, jo delite z bralci naše spletne strani in jim pomagajte na poti do bolj zdravega načina življenja in večjega osebnega zadovoljstva.

Top 5 razlogov, zakaj izvajati vadbo z utežmi

Ko govorimo o telesni preobrazbi oziroma hujšanju, je trening z utežmi tisto poglavje, ki se mu poskuša izogniti večina predstavnic nežnejšega spola. Zato danes razkrivamo 5 razlogov, zaradi katerih boste pogosteje in z večjim veseljem poprijele za uteži.

Foto: Kako smo preživeli Aktivni vikend na Pokljuki

Aktivni vikend na idilično zasneženi Pokljuki je bil kljub vremenskim neprilikam zelo uspešen.

Top 3 živila za krepitev obrambnih mehanizmov telesa

Pogrejejo in obenem zdravijo! Zimsko vreme ne bo imelo nobene priložnosti.

5 TOP vaj za notranje stegenske mišice (VIDEO)

Ko krepimo stegna, ne smemo pozabiti na notranje stegenske mišice. Zdaj pa pripravite blazino in se lotite 5 TOP vaj, ki bodo pomagale do vitkejših in čvrstejših stegen.

16 koristnih živil pri dietah

Za izgubo odvečnih kilogramov potrebujemo voljo in disciplino, poleg tega pa mora biti dieta prilagojena našemu okusu, sicer bomo hitro obupali. Poglejmo, katera so živila, ki jih je med hujšanjem pametno vključiti v jedilnik.

Zakaj se med tekom rade pojavijo prebavne težave

Izkušeni tekači verjetno že vedo, da različne prebavne težave, ki se pojavljajo med tekom, niso ravno redkost.

Multivitaminski pripravki – kako koristni so v resnici?

Si z nakupom in uporabo multivitaminskih pripravkov bolj škodimo kot koristimo?

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.