Popestrite vaše običajne treninge - izkoristite snežno odejo za tek na smučeh in se nam ponovno pridružite na Pokljuki. 3-dnevni …

Popestrite vaše običajne treninge - izkoristite snežno odejo za tek na smučeh in se nam ponovno pridružite na Pokljuki. 3-dnevni Aktivni vikend bo tokrat potekal med 14. in 16. marcem 2014.

Zeleni čaj – superživilo za super rezultate

Si lahko predstavljate, kako bi bilo, če bi na svoj jedilnik dodali samo eno živilo, ki bi v kombinaciji z nekaj telesne aktivnosti in pri popolnoma enakem načinu prehranjevanja poskrbelo za prve rezultate?

2. Aktivni vikend na Pokljuki - šola teka na smučeh

Prvi smučarsko tekaški vikend na Pokljuki je za nami. Uspešen, poln novih izkušenj in nepozabnih trenutkov. Zato vas v marcu ponovno vabimo, da se nam pridružite. 3-dnevni Aktivni vikend na Pokljuki bo tokrat potekal med 14. in 16. marcem 2014.

Vadimo z Ego Slim&Vital

Čas je, da naredimo nekaj zase. Nekaj, kar nas bo spravilo v boljšo kondicijo, predvsem pa, da se bomo bolje počutili, laže ubežali vsakodnevnemu stresu in nasploh malo bolj zdravo živeli.

Top nasveti za boljši tek

Izboljšanje sloga teka vam bo omogočilo hitrejši in daljši tek, z manjšo porabo energije in manj poškodbami.

Ali z vadbo na prazen želodec telo porabi več odvečne maščobe?

Recimo, da si resnično želite shujšati. Zato se zjutraj najprej zapodite na prvi hrib. Kar na tešče. Da bi porabili čim več odvečne maščobe, seveda. Poglejmo, koliko je boste porabili.

5 nasvetov za premagovanje utrujenosti

Z osredotočanjem na pet osnovnih potreb se poslovite od utrujenosti. Tako boste imeli dovolj časa za tisto, v čemer uživate.

Blog Žana Koširja: Olimpijski jedilnik

Olimpijec Žan Košir razkrije svoje prehrambene navade in vam ponudi olimpijski jedilnik.

Gripa - simptomi in kaj najbolj pomaga

Prehlad še ne pomeni, da ste zboleli za gripo. Preberite, kakšne so razlike, kdaj je treba k zdravniku in katera domača zdravila pomagajo.

20 kg v mesecu dni?

Skoraj vsi, ki imajo prekomerno težo, si po tihem ali na glas želijo shujšati. Čim prej ali pa kar čez noč.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.