Predstavljajte si cilj kot točko na zenitu, h kateri usmerjate svojo ladjo. Če cilja nimate, lahko vseeno suvereno krmarite ladjo, …

Predstavljajte si cilj kot točko na zenitu, h kateri usmerjate svojo ladjo. Če cilja nimate, lahko vseeno suvereno krmarite ladjo, a tavate po morju, saj ne veste, kam ste namenjeni.

Postavite si jasne cilje in se odločno podajte naprej. Ko boste dosegli prvega, boste motivirani za dosego novega. In verjeli boste, da ga lahko.

Dober in slab čas za trening

Tudi pri teku je pomemben bioritem! Naj vam bodo naši nasveti v pomoč pri vaših prvih športnih korakih.

Kako premagati željo po sladkem in nezdravem

Verjemite, niste edini, ki se s težavo upirate sladkorju in drugim nezdravim prigrizkom. Zato vam v tokratni objavi razkrivamo štiri preproste korake, s pomočjo katerih boste brez težav omejili željo po sladkem, slanem in nezdravem.

7 dobrih razlogov za uporabo kokosovega olja

Kokosovo olje zaradi svojih koristnih lastnosti počasi in ponovno pridobiva svoje mesto na trgu, tako v prehrambni kot tudi kozmetični industriji.

Kako do motivacije in samozavesti v športu

Se kdaj vprašate, zakaj nekatere stvari tako zelo radi počnete? Zakaj radi kuhate ali tečete, ste aktivni v nekem športu, se radi učite ali se radi družite?

Arganovo olje - eliksir lepote in mladosti

Arganovo olje se pridobiva iz plodov drevesa Argania spinosa – Arganovega drevesa, ki raste v delu Maroka. Maročani ga radi poimenujejo kar 'drevo življenja' in to popolnoma upravičeno, saj je zaradi svojih zdravilnih lastnosti pravi maroški čudež.

5 odličnih vaj za čvrsto zadnjico in noge

Preizkusite 5 odličnih vaj. Če jih boste izvajali pravilno in redno, boste z njihovo pomočjo in v kombinaciji z aerobnim treningom hitro opazili rezultate.

Zgodba o uspehu: Kako sem izgubila 20 kilogramov

Kako je naši bralki uspelo uresničiti novoletno zaobljubo in izgubiti 20 kilogramov.

Kako ohraniti zdravo črevesno floro

Avtizem, astma, akne, prekomerna telesna teža... Pri prvi gre za razvojno motnjo, drugo povezujemo s pljuči, tretjo s kožo, za četrto krivimo metabolizem. Le redki pa vedo, da večino bolezni lahko povzroča tudi poškodovana črevesna flora.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.