Ne obstaja delo, ki ga ne bi mogli opraviti, če si ga razdelimo na manjše dele. Tudi pri športu je …

Ne obstaja delo, ki ga ne bi mogli opraviti, če si ga razdelimo na manjše dele. Tudi pri športu je tako. Razdelite pot do cilja na manjše dele in začnite počasi! Ni pomembno, kako hitro napredujete, pomembno je le, da napredujete.

Podarili smo knjigo: Divja – Izgubljena in najdena na pešpoti življenja

Pri šestih letih jo je zapustil oče, pri 22 ji je za rakom umrla mama. Izgubila je družino. In sebe. Bolečino je zatirala z begom v različne omame, a kmalu sprevidela, da ji taka pot ne bo prinesla miru. Zato se je podala na 1800 kilometrov dolgo Pacifiško gorsko pešpot in znova odkrila, da je vredno živeti.

Živila, ki pomagajo ohranjati dober imunski sistem

Zdrava prehrana je steber dobre odpornosti. Tako lahko celo jesen in zimo ostanemo v dobri formi. Seveda tudi čez leto ne smemo pozabiti na vrhunsko pripravljen imunski sistem.

Najučinkovitejša vadba za oblikovanje telesa

Preverite, kako hitro porabiti odvečno maščobo in ostati fit.

Zanimiva dejstva o človeškem telesu: Pljuča

Pretekli teden smo začeli pri glavi. Danes nadaljujemo s pljuči.

Kako z lahkoto jesti zdravo

Bi še kako radi bolj zdravo jedli, a se kar nekako ne znajdete v naglici vsakdana? In velikokrat v svojih najboljših namenih, kako bi svoje prehranjevalne navade čisto zares spremenili, na koncu vseeno pristanete v svojih starih slabih navadah?

Rastlinski viri omega-3 maščobnih kislin

Zavedanje o koristih omega-3 maščobnih kislin za zdravje je dolgo prisotno. Že leta 1930 so na primer ugotovili, da so te nujno potrebne za normalno rast otrok. Kateri je najboljši vir? Ribe. Kaj storiti, če rib ne marate?

Zgodba o uspehu: Imela sem 94 kilogramov, danes jih imam 52

Od nekdaj sem bila debeluška. Edinka. In doma so vedno poskrbeli, da sem dobro in veliko jedla.

VIDEO: 5 izjemno učinkovitih vaj za čvrsto zadnjico

Oblikovanje telesa je pravzaprav zadnje in za mnoge tudi najtežje delo. Univerzalnega pravila ni, tako pri hrani kot pri treningu je treba eksperimentirati in najti pravo formulo. In prave vaje. Za čvrsto zadnjico predlagamo naslednjih 5 izjemno učinkovitih vaj.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.