Možnosti so neskončne, ključ je prepoznavanje stanja, v katerem smo, čustev, ki jih imamo, brez izmikanja od lastne odgovornosti za …

Možnosti so neskončne, ključ je prepoznavanje stanja, v katerem smo, čustev, ki jih imamo, brez izmikanja od lastne odgovornosti za položaj, v katerem smo se znašli, s čimer bi samim sebi odvzeli moč, da kar koli spremenimo.

Vzroki za spomladansko utrujenost

Recept proti zehanju je veliko gibanja v naravi in – za najpogumnejše – izmenično prhanje s toplo in mrzlo vodo za živahen začetek dneva. Kakšni pa so pravzaprav vzroki za spomladansko utrujenost?

Trening za dobro jutro

Potrebujete le dobro voljo, brisačo ali armafleks in približno 15 minut. Boste videli, kako čudovit dan boste imeli.

Postenje s sadnimi in zelenjavnimi sokovi

Postenje s sadnimi in zelenjavnimi sokovi je čudovita izkušnja. Redko se nam zgodi, da bi občutili lakoto, telo pa se učinkoivto čisti, hujša in dobi celo paleto hranil.

4 top vaje za jedro in boljšo stabilnost

Se ukvarjate s športom, pri katerem pogosto menjate smer? Pomislite, kakšne bolečine boste trpeli, če vaš hrbet ni pripravljen na to. Naslednja vadba naj postane kar vaša rutina.

Zakaj se lahko kljub redni vadbi in dieti delež telesne maščobe poveča

Da človek potrebuje energijo za obstoj in uspeh, je jasno. Če dodamo aktivnosti, se zahteve po hrani, hranilih in energiji posledično sorazmerno povečajo.

6 nasvetov za uspešnejše hujšanje

Tudi pri uspešnosti diete včasih odločajo drobne malenkosti.

Ozkolistni trpotec – zdravilna zel, ki blaži dražeč kašelj in zdravi rane

Nevpadljivo zel je mogoče najti skoraj povsod – na večini vrtov, ob vsaki poljski poti in na travniku. Kljubuje celo zbitim gramoznim potem. Iz njegovih listov pripravljamo čaj, ki blaži kašelj, sok pa izkoristimo kot sredstvo za razkuževanje ran in pikov.

Smeh in humor nas povezujeta

Zdi se, da se ne smejemo več. Ali smo se kdaj sploh znali smejati, takole iz srca? Kaj pa vas spravi v dobro voljo in v širok nasmeh?

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.