Ste zasvojeni s sladkorjem?

Ste med tistimi, ki se ne morejo upreti sladkarijam? Ali med tistimi, ki po sladkem posegate za dvig energije in izboljšanje razpoloženja? Tudi tisti, ki se ne prištevate med sladkosnede, ste lahko zasvojeni s sladkorjem, saj se ta skriva v velikem odstotku procesirane hrane.

Pomladansko čiščenje jeter

Jetra po petih elementih spadajo k letnemu času pomladi, zato jih je v tem obdobju dobro okrepiti in doseči njihovo funkcijo čiščenja telesa.

5 dobrih razlogov za trening s kolebnico

Zbrali smo 5 dobrih razlogov, zakaj je dobro imeti pri roki kolebnico.

5 top vaj za roke

Da vas izgled rok ne bo spravljal v slabo voljo, predlagamo 5 odličnih vaj, s katerimi jih boste hitro učvrstili.

Kaj je tisto, kar nosi vsaka ženska v sebi

Danes je ženska narava velikokrat zamolčana, potlačena in skrbno spravljena, saj njene lastnosti v današnji družbi niso ravno zaželene. Ženska, ki izraža te lastnosti, je velikokrat označena kot šibka, nesposobna in si ne zasluži spoštovanja.

6 načinov, kako doma hitro in učinkovito odpravite celulit

9 od 10 žensk ima celulit. Ta načeloma ni nevaren, le nadležen in grdo je videti. Na srečo obstaja veliko domačih tretmajev, s katerimi lahko videz celulita precej omilite. Preverite, kako se lahko hitro in učinkovito borite proti celulitu kar doma?

5 nasvetov, kako se upreti slabi hrani

Shujšati ni nemogoče, pogosto je veliko težje pridobljeno težo obdržati, še posebno, če se počutimo prikrajšane. Pomagajo lahko majhni triki.

Recept: Mandljev kruh

Če ga odobri še mama Feelgood, dolgoletni in izkušen “kruheraš”, potem si tale mandljev kruh res zasluži svojo predpono ter priznanje v tej objavi.

Priporočamo

Zdravilni stik s prstjo

Kako pornografija spreminja tvoje spolno življenje

Joga v zraku

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.