Odločitev, da bi postali aktivni, ni težka. Vztrajati nekaj časa tudi ni pretežko. Najtežje je vztrajati daljše obdobje. Lotite se …

Odločitev, da bi postali aktivni, ni težka. Vztrajati nekaj časa tudi ni pretežko. Najtežje je vztrajati daljše obdobje. Lotite se sprememb, razčistite sami s seboj, poiščite motivacijo in spodbudo ter spoznajte napake in ovire, ki bi vam lahko spet uničile pot do uspeha.

Ste ostali brez motivacije?

Odločitev, da bi postali aktivni, ni težka. Vztrajati nekaj časa tudi ni pretežko. Najtežje je vztrajati daljše obdobje. Lotite se sprememb in spoznajte napake ter ovire, ki bi vam lahko spet uničile dober namen.

Pomlad je čas za post - kako se pripravimo

Na temo posta je napisanih kar nekaj knjig in člankov. Naj vam ta članek služi le kot uvodnik v lažjo odločitev za začetek posta in pripravo nanj s strokovno literaturo.

Diete, ki so jih strokovnjaki spoznali za najboljše

Zagotovo imate občutek, da vsak dan slišite za novo dieto? In ob vseh tej poplavi nasvetov in jedilnikov sploh ne veste več, kaj je zdravo in učinkovito? No, Američani so sklenili, da naredijo vsaj malo dietnega reda in izmed 32 diet so izbrali tri najboljše.

Kako zastaviti trening, da bo prinesel rezultate

Kako zastaviti trening, ki v kar največji možni meri spodbudi odziv telesa v želeno smer hkrati pa ne izziva poškodb in bolečin?

Video: Vaje med tekom ali hojo

Vaje predstavljajo preprost trening za večjo skupino mišič, obenem pa pri izvajanju ne potrebujete nobenega rekvizita in so zato odlična popestritev pri teku ali hitri hoji.

4 dejavniki, ki vplivajo na ponovno pridobivanje telesne teže

Raziskave pravijo, da je konec aprila najpogostejši čas za začetek diete in da želi kar 82 odstotkov žensk do poletja shujšati vsaj 5 kilogramov. Pazite se naslednjih 4 pasti.

Top 10 živil za lepo in sijočo kožo

Koža se čisti tudi od znotraj. Večkrat si privoščite naslednjih 10 živil.

Video v spomin na bostonski maraton vas bo ganil in motiviral

Leto po bombni eksploziji pri ciljni črti bostonskega maratona, se ljudje spominjajo.

Priporočamo

Razumevanje meditacije

Lov na strupe

Kaj vas poleg Barce še čaka v Barceloni

Neverjetni foto utrinki iz živalskega kraljestva

Najboljše kontracepcijske metode za vsako starost

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.