Video: Vaje z valjčkom za odpravljanje celulita

Celulit ... tema, ki ji v tem letnem času zagotovo namenjamo veliko pozornosti in okoli katere še vedno kroži veliko zmotnih prepričanj.

Razumevanje 'meritev napredka' in kako naprej, ko se 'ustavi'

O tem, zakaj so meritve s tehtnico in merilnim trakom tako pomembne smo že govorili. In tudi o tem, kako jih pravilno izvesti. Naslednji korak je vsekakor pravilno razumevanje izmerjenih rezultatov.

Kako graditi odnos do sebe?

Ženske smo čuteče bitje in v življenju nas vodijo čustva – če ženska ni v stiku s seboj, se ne čuti, ne ve, kaj potrebuje, in ne ve, kaj je zanjo dobro. Zato sprejema odločitve na podlagi mnenja drugih in stopa skozi življenje negotovo in neodločno.

Kaj je pravo prijateljstvo

Za prava prijateljstva bi lahko rekli, da velja zakon privlačnosti. Drug drugega izberemo zaradi tega, kar smo, kako razmišljamo, delujemo in reagiramo. Pravi prijatelji nas ne sodijo in ne obsojajo, prav tako niti mi ne njih. Imajo vedno pripravljeno ramo za naš objokani obraz.

Popoln fitnes trening

Obstaja trening, ki vam lahko pomaga, ne glede na to, ali ste stari 20 ali 80 let. Najprej pa morate prenehati misliti na to, da je obisk fitnes kluba namen­jen zgolj dviganju ali kolesarjenju. Popoln trening je namreč kombina­cija šes­tih različnih, a enako pomembnih dejavnikov.

Recept: Proteinske tablice iz kvinoje

Ko iščemo recept za pripravo proteinske tablice, med sestavinami pogosto naletimo na proteinski prašek. Tega največkrat ali pa sploh nikoli nimamo pri roki. Kaj lahko naredimo? Pripravili smo preprost recept.

7 odličnih predlogov za trening hoje

Ni pomembno, ali bi radi le kurili maščobe, dvignili svojo energijo ali razpoloženje ali pa bi pač radi le malo oblikovali pomembna mesta – za vas imamo odlične predloge za trening hoje.

Kolesarjem prijazna mesta v Evropi

Zakaj si ne bi mesta ogledali na kolesu, zlasti velemesta, ki ga težko prehodimo v nekaj urah, še bolj pa so neprijetna za vožnjo z avtomobilom. Izbrali smo nekaj mest, ki se še posebej trudijo, da bi bila prijazna kolesarjem, saj ti ne onesnažujejo zraka in na cestah ne delajo gneče.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.