Idealna stvar proti utrujenosti je 'obisk' narave. Kaj je lepšega kot prijeten sprehod v toplem spomladanskem popoldnevu.

Idealna stvar proti utrujenosti je 'obisk' narave. Kaj je lepšega kot prijeten sprehod v toplem spomladanskem popoldnevu.

Kako telesu privoščiti pravi počitek

Da bi telo očistili, ni treba stradati. Presnovo lahko poženete v tek tudi s pravo hrano. Privoščite telesu počitek.

6 shujševalnih trikov

Pri hujšanju vedno upoštevajte nekaj osnovnih pravil. Do boljših rezultatov in več motivacije pa vam bodo pomagali tudi naslednji nasveti.

Okrepite hrbet in sklepe s kolesarjenjem

Lepo vreme kar vabi na kolo. Privoščite si izlet s kolesom. Kolesarjenje je namreč izjemno zdravo in ima veliko pozitivnih učinkov na naše telo in dušo.

Moč zelenolistne zelenjave

Zelena barva je v številnih kulturah simbol plodnosti, ljubezni, rodovitnosti, pomladi in novega življenja. Zelena je tudi barva narave, srčne čakre in ljubezni.

Dokazano znižale holesterol v manj kot 4 tednih

Vse udeleženke akcije s Crispy žiti so v manj kot 4 tednih znižale raven holesterola v krvi od 7 do 15 odstotkov. Za znižanje niso bile potrebne velike spremembe, zahtevni urniki in diete, ampak so v svojo običajno vsakodnevno prehrano vključile uživanje 70g izdelka Crispy z ječmenovo vlaknino za zniževanje holesterola dnevno. V teh crispyjih so namreč betaglukani iz ječmena, ki klinično dokazano znižujejo holesterol v krvi.

VIDEO: 5 izjemno učinkovitih vaj za čvrsto zadnjico

Oblikovanje telesa je pravzaprav zadnje in za mnoge tudi najtežje delo. Univerzalnega pravila ni, tako pri hrani kot pri treningu je treba eksperimentirati in najti pravo formulo. In prave vaje. Za čvrsto zadnjico predlagamo naslednjih 5 izjemno učinkovitih vaj.

S hrano do več energije

Brez energije? Namesto po kavi posezite po hrani, ki je nadomestek za energijo.

Alergije in astma

Kihanje, kašljanje, srbenje, sopenje ... ja, mogoče ni nič, mogoče ste le brez kondicije. Pomagal bo blažev žegen. Ali pač? Alergija in astma sta vredni obravnave. Dobro pa je, da veste nekaj malega o teh nadlogah.

Priporočamo

Kako vedeti, ali ste v odnosu s sorodno dušo?

Ali znaš sprejeti kompliment in kako se tega naučiš!

Megagalerija lepot Argentine: Krasni slapovi, slastni stejki in mogočni ledeniki

Pazljivo v naravi: Klopi so spet aktivni

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.