Ko tečeš, teci. Ko ješ, jej. Ko se ljubiš, se ljubi. Ko meditiraš, meditiraj. In tako naprej. In če boš …

Ko tečeš, teci. Ko ješ, jej. Ko se ljubiš, se ljubi. Ko meditiraš, meditiraj. In tako naprej. In če boš v svoje početje vključil še samozadovoljstvo, si našel pot, ki je sama po sebi cilj.

6 odličnih nasvetov za zapeljivo poletno postavo

Izgubiti vsaj nekaj kilogramov in nekoliko učvrstiti svoje telo je klasična predpoletna želja številnih posameznikov. Na srečo nas od poletja ločita še dva meseca, kar je več kot dovolj časa za zavidljiv rezultat, zato smo za vas pripravil šest preprostih vendar fantastičnih nasvetov za poletno postavo.

Simptomi telesne zakisanosti

Zaradi stresnega življenja, neuravnotežene prehrane, preobremenjenosti, pomanjkanja spanja, obremenitve s kemičnimi strupi in številnih drugih dejavnikov se naše telo ni več sposobno do konca očistiti in prenoviti.

7 zvijač za boljše počutje in boljšo telesno pripravljenost

Vsi seveda želimo živeti zdravo in aktivno, a nas večina zelo rada išče bližnjice. No, za vas smo našli sedem odličnih zvijač za boljšo telesno pripravljenost, ki vas bodo kar same vodile do bolj zdravega življenja.

Očistite kožo toksinov

Koža je naš največji organ in prva bojna linija pred vsemi negativnimi vplivi iz okolja. Vsakodnevno je izpostavljena snovem, nevarnim za naše zdravje. Če temu dodamo še nagnjenost k različnim bolezenskim stanjem kože, kot so ekcem, dermatitis, luskavica, akne in rosacea, je ustrezna nega kože izrednega pomena.

1-minutni izziv: Vojaški poskoki

Ste pripravljeni?

Predali - tisti del nas, v katerem 'skrivamo' doživetja, bolečine in izkušnje

Predali... Mislim na naše notranje predale, na tiste delčke nas samih, v katerih se skriva naša esenca. Tisto, kar smo v življenju že doživeli, se naučili, pridobili skozi manj ali bolj boleče in težke preizkušnje in izkušnje, ki nas vodijo naprej. V predale tlačimo jezo, frustracije, aspiracije, želje, pogum, strah in druge občutke, ki se vrtinčijo v nas.

5 najpogostejših zdravstvenih težav, s katerimi se srečujejo ženske

Hitenje, ustaljene navade, neobveščenost in včasih nemarnost pogosto stojijo na poti med nami in zdravjem. A kdo bo prevzel odgovornost za naše zdravje, če ne mi sami. Zato je prav, da na to vplivamo že zdaj, in da se hkrati naučimo, kako ravnati ob prvih simptomih.

Odpravite stres v telesu in duši

Odpočiti si moramo vsak dan, pa tudi če čisto na kratko. Razlaga je preprosta. Občutek stresa se običajno počasi stopnjuje. Tako je tudi s sprostitvijo. Upoštevajte naslednje 4 korake, naj se telo in duša počasi odpočijeta.

Priporočamo

Resnice o vadbi

Kaj je ostalo od erotike?

10 razlogov, zakaj so ženske 'carice'

Budistični menihi pokažejo, da imajo skrite talente

Sprejemanje drugačnosti nas uči in bogati

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.