Vsak uspeh ima za seboj sled napak in neuspehov in vsak neuspeh je že začetek novega uspeha: Ne pustite, da …

Vsak uspeh ima za seboj sled napak in neuspehov in vsak neuspeh je že začetek novega uspeha: Ne pustite, da boste pozneje obžalovali, česa vse niste naredili.

8 preprostih navodil, kako določati in uresničiti cilje

Kolikokrat ste se zjutraj zbudili z odločitvijo, da boste morda shujšali ali začeli telovaditi? Najboljši način, da se izognete razočaranju, je, da sami sebi enkrat za vselej zastavite cilje, ki jih želite uresničiti in doseči.

VIDEO: Preprosta vadnica med hojo v hrib

Hoja v hrib je šport, ki je dostopen vsem, zanj ne potrebujete denarja, izvajate ga lahko v bližni okolici, kjer imate zagotovo na voljo kakšen hrib.

Kako pomembno je samozadovoljstvo pri športu

Neko početje je smiselno le toliko časa, dokler v njem rastemo ali uživamo!

Kolumna: Ene superge, prosim

Pred kratkim sem v naših medijih zasledil novico o neki avstrijski raziskavi, ki da je dokazala, kako tisti, ki jedo meso, živijo bolj zdravo od vegetarijancev. Povzeli so jo vsi, na veliko veselje slovenskih mesojedcev.

Orgazmični porod – vez med porodom in spolnostjo

Porod je del spolnega cikla ženske. Spolni cikel ženske zaznamujejo tako imenovani krvni misteriji – prva menstruacija, porod in menopavza. Vsi trije so povezani z žensko plodnostjo.

Večnamenska fitnes naprava – da ali ne?

Saj vemo, da vas mika. Ko pa je tako presneto priročna in še odlični rezultati se obljubljajo. Preden se čisto zares odločite, si preberite to ... Potem pa razmislite še enkrat.

Nov vrhunski dogodek v kolesarskem koledarju in posebno doživetje Vršiča!

V letu 2014 bo kolesarski koledar obogatil nov športni dogodek: Alpe-Adria-Bikefestival! Gre za prireditev, katero so 'postavili na noge' trije partnerji – Koroška, Italija in Slovenija. Festivala bodo zaznamovali dvodnevni razburljivi 'Trial show', tekmovanje za otroke, kolesarski trg in razni koncerti.

Rak na črevesju in kako se zaščitite pred njim

Rak na črevesju tudi pri nas postaja eno od najpogostejših rakavih obolenj. Vendar pa imamo na voljo kar nekaj močnih orožij proti njemu: predvsem s pomočjo spremembe življenjskega stila in preventivnih pregledov. Zgodnje odkritje raka na črevesju omogoča zelo dobre možnosti za ozdravitev.

Priporočamo

Zdravilni tofu (z recepti)

Poljubi in seks nas pomlajujejo in ohranjajo zdrave!

Najbolj znani zvezdniški hoteli

Peter Podlunšek: "Nobeno letalo ne leti ravno."

Boste veseli ali žalostni? Izbira je vaša

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.