Knjig in člankov na to temo je neskončna vrsta in nič krajši ni seznam vsakovrstnih prehranskih priporočil in diet, ki …

Knjig in člankov na to temo je neskončna vrsta in nič krajši ni seznam vsakovrstnih prehranskih priporočil in diet, ki nas bodo napravile vitke in čile. In največja težava za človeka, ki ne želi življenja preživeti v proučevanju prehrane in vsakovrstnih modnih muh? Kako se v tej zmedi znajti?! No, stvar je, če pogledamo v širšem planu, v marsičem zoprno enostavna.

Kratke (ne)resnice o športni prehrani

Menda bi težko našli stvar, ki nas toliko okupira kot hrana; še celo seks bi najbrž potegnil kratko. Hrana je tudi medijsko vseprisotna – kuharskih oddaj, knjig in člankov (ta je še eden med njimi ...) na to temo je neskončna vrsta in nič krajši ni seznam vsakovrstnih prehranskih priporočil in diet, ki nas bodo napravile vitke in čile.

Video: 4-tedenski predpoletni izziv

Predstavljamo 4-tedenski izziv, s katerim se lahko spopade prav vsak posameznik, ne glede na starost, spol ali fizično pripravljenost. Tekmovali boste s samim seboj in si dokazali, česa ste zmožni.

5 živil za vitkost, lepoto in dobro počutje

Vonjave, olja in toplina so najboljše sestavine za čudovite trenutke sprostitve. Ko ste posebej utrujeni in napeti, si privoščite naslednje sadeže ...

Video: Vektor - vaje za čvrsto zadnjico

Tudi vas premamijo različne reklame, kjer vas vabijo k nakupu najnovejših pripomočkov in rekvizitov, ki obljubljajo hitre in odlične rezultate?

V življenju je treba sprejemati kompromise

Včasih se mi zdi, da smo ljudje postali nekakšni roboti. Sprogramirano imamo celotno življenje in vsako odstopanje nas potolče, potre in podre.

20 sobnih rastlin, ki čistijo zrak

Košček narave v naših domovih ne prispeva le k prijetnejšemu vzdušju, temveč izboljšuje tudi zdravje. Vse rastline namreč čistijo zrak – filtrirajo strupene kemikalije v naših prostorih in povečujejo količino kisika, posledično se bodo zmanjšali sezonski prehladi, glavoboli, težave z alergijami ...

5 odličnih vaj za oblikovanje postave

Potrebujete le nekaj časa in srednje močan trak. Vsako vajo izvajajte tekoče, brez sunkovitih gibov. Ob naporu izdihnite!

Recepti: Slastne solate z zelenjavo z žara

S sestavinami najprej hitro na vroč žar, nato pa sledi vrtiljak z drugimi ...

Priporočamo

Večno vprašanje: Kam je šla moja motivacija?

Herbalife: polemiziramo o vseh ZA in PROTI!

Nasveti za lepe lase

Kaj izdaja vaša leta?

Poglejte, kaj vse je šlo narobe pretekli teden, da bo naslednji boljši

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.