Zaupajte si, poiščite notranjo moč in se zapodite v aktivnosti, ki vam bodo prinesle dobrodošle in pozitivne spremembe.

Zaupajte si, poiščite notranjo moč in se zapodite v aktivnosti, ki vam bodo prinesle dobrodošle in pozitivne spremembe.

Plavanje - čudovita poletna aktivnost, ki krepi celo telo

Če še niste, pa vaše misli najbrž že hitijo k dopustu ob morju. Kar pomeni, da se boste imeli že kmalu priložnost pognati v vodo, se v njej čudovito osvežiti in brezskrbno uživati.

5 napitkov za pomoč pri hujšanju

Raje kot po tabletah in drugih umetnih prehranskih dodatkih posezite po naravnih sredstvih. Zmagovalna kombinacija je telovadba, uravnotežena prehrana in 5 okusnih napitkov.

Ekološka trgovina Kalček podarja popust

V Kalčkovih trgovinah že petindvajset let ponujajo najboljše ekološke izdelke za zdrav in ozaveščen način življenja. Pomembni so jim kakovost izdelkov, kakovost odnosa s strankami, ki jim nudijo podporo pri izboljševanju načina prehranjevanja, in celovitost njihove ponudbe.

Vadba v času menstruacije

Boleči krči, napihnjenost, glavoboli, vrtoglavice, spremembe v razpoloženju ... v času menstruacije je telo pod stresom. Zato vam radi verjamemo, da je telovadba zadnja stvar na katero pomislite. Vendar lahko telovadba v resnici močno izboljša počutje in sprosti menstrualne krče. Le poiskati morate takšno, ki vam bo v tistih dneh najbolj ustrezala.

Oljna terapija, ki odstranjuje strupene snovi iz telesa

Oljna terapija ima korenine v starodavni ajurvedski medicini. Uporabljali so jo, da bi preprečili zobno gnilobo, bolezni dlesni, slab zadah ... Terapija pravzaprav pomaga omiliti ali pozdraviti celo vrsto zdravstvenih težav.

Kopeli za utrujena stopala in preprečevanje prekomernega znojenja

Utrujena stopala si zaslužijo posebno nego. Še posebno v toplih mesecih, ko se pogosto pojavi otečenost in ko mnoge pestijo težave, povezane s prekomernim znojenjem.

Jezersko - za kolesarje, pohodnike in sprehajalce

Jezersko je sveža zelena oaza, v katero lahko Ljubljančani (55 km), še bolj pa Kranjčani (27 km) pobegnejo že z dobro polurno vožnjo z avtomobilom.

Smutiji za nego telesa

Piki žuželk, izpuščaji, vnetja, akne ... Koži privoščite domačo nego in 'mazila' pripravite sami, iz svežih sestavin.

Priporočamo

Zaščitni faktor od A do Ž

Diagnosticirajte se s pomočjo svojih dlani

Kako začeti teči

Malce drugačno kolesarjenje čez Italijo

Mango - kralj sadja

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.