5 navad, za katere verjetno mislite, da so zdrave

Ne izgubljajte časa z navadami, ki pravzaprav niso tako koristne, kot ste morda mislili.

Video: 30-dnevni poletni izziv

Čeprav je pred nami obdobje poletnih dopustov, to ni ovira, da z izzivom ne bi začeli. Vaje lahko izvajate doma, v hotelski sobi, na domačem vrtu ... tam, kjer vam najbolj odgovarja. Brez skrbi, vadba bo zabavna, kratka in učinkovita.

Kako vaše misli vplivajo na učinkovitost vašega teka

Študija se morda zdi preprosta in malce smešna, a ima pomembno sporočilo.

6 znakov, da ste se zapletli v čustveno razmerje

Od 'preizkušanja terena' do zamišljanja o prihodnosti z nekom, ki ni vaš partner ... Se morda le niste preveč čustveno navezali na nekoga?

Kako na naraven način uravnovesiti hormone

Rast, razvoj, metabolizem, spolna dejavnost, razmnoževanje, razpoloženje ... sodijo med hormonalno vodene procese. Zato ni čudno, da hormonska situacija, ki se poruši, povrzoča bolezni. Preberite si, kako lahko telesu pomagate na naraven način.

5 odličnih vaj za moč v vodi

Večina ljudi v bazenu premaguje dolžine, ali pa si najde popolno mesto za sproščanje. Vendar je lahko bazen več kot to: dodajte utež ali dve in spremenil se bo v pravo telovadnico. Preizkusite pet odličnih vaj za moč.

Živila, ki pomagajo pri zaprtosti

Zaprtje za seboj prinese še kup nevšečnosti. Slabo počutje, nejevoljnost, napihnjenost ...

Zdravljenje z vrtnicami

Vrtnice niso le razkošje na vrtu, tudi v zdravilstvu so vedno igrale veliko vlogo. Cvetovi in plodovi kraljice rož vsebujejo sestavine, ki jih je mogoče uporabiti proti različnim težavam.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.