Video: 30-dnevni poletni izziv

Čeprav je pred nami obdobje poletnih dopustov, to ni ovira, da z izzivom ne bi začeli. Vaje lahko izvajate doma, v hotelski sobi, na domačem vrtu ... tam, kjer vam najbolj odgovarja. Brez skrbi, vadba bo zabavna, kratka in učinkovita.

11 nasvetov, ki bodo prišli prav pred skokom v kopalke

Če še niste, boste pa verjetno prav kmalu skočili v kopalke. Vas misel spravlja v obup? Da se boste počutili bolj sproščeni, vam ponujamo nekaj nasvetov in preprostih rešitev, ki jih lahko uporabite zadnji trenutek.

Hitro hujšanje - kako hitro je (še) zdravo?

Nekateri priprave na poletje odlašajo vse do zadnjega, nato pa jih že misel na plažo spravi v slabo voljo. Prišel je torej čas, da se znebite zadnjih odvečnih kilogramov, in to zelo hitro. Toda, kako hitro je še zdravo?

10-dnevna poletna razstrupljevalna dieta

Jeseni in pozimi si želimo krepkih jedi, v poletnih mesecih pa telo navadno hrepeni po lahkih in osvežujočih. Zato izkoristite poletje in telesu privoščite počitek od vseh nezdravih razvad.

Vaji za sproščanje napetosti in pospeševanje presnove

Kombincija telesnih vaj, dihalne tehnike in meditacije ne poskrbi le za ravnovesje duše in telesa, temveč lahko blaži tudi razne težave, kot so bolečine v križu, visok krvni tlak, težave s črevesjem in presnovo.

Video: 10-minutni trening s kolebnico

Vsakdo, ki je že skakal s kolebnico ve, da srčni utrip hitro doseže 80–90 odstotkov maksimalnega srčnega utripa. In ker je intenzivnost vadbe s kolebnico visoka, ima ta tudi velik vpliv na metabolične procese v telesu. Posledično je večja poraba energije tudi v mirovanju.

Živila, ki pomagajo pri odvajanju vode

Poleti se mnogi srečajo z otekanjem nog. Zlasti po dolgotrajnem sedenju ali hoji. Včasih oteče tudi obraz. Še pogosteje pa se z otekanjem srečajo nosečnice.

Negovalna maska za poškodovane lasne konice

Da bodo vaši lasje krepki in sijoči.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.