Septembra začnemo s skupnimi pripravami na maraton!

Slabe tri mesece nas loči do največjega tekaškega dogodka pri nas – Volkswagen 19. Ljubljanskega maratona. Odlična priložnost, da preizkusite svoje nove tekaške copate in se nam pridružite na skupnih pripravah. Prvi trening bo v torek, 2. septembra 2014 ob 18. uri.

Jejte ob pravem času in se poslovite od odvečnih kilogramov

Ste se že kdaj vprašali, ali je sploh pomembno kdaj oziroma kako pogosto uživati obroke? Ali pa še vedno verjamete nasvetu, da po šesti uri ni pametno jesti?

Tritedenski načrt hoje in navajanja na redno gibanje

Vaše telo potrebuje čas, da se navadi na trening. Če ste torej popolni začetnik, naj začetni cilj ne bo preveč ambiciozen. Ustvariti morate osnovno vzdržljivost, začnite počasi in povečujte dolžino.

Sladkarije, s katerimi hujšamo

Sladkosnedi se jagodičju ne morejo upreti: prvič zaradi aromatičnega okusa, drugič pa zaradi njegovih sijočih barv.

6 nasvetov za harmoničen dopust

Poletje, sonce, plaža in ena sama sreča? Prelepe urice v dvoje? Nobenih neviht na področju partnerskih odnosov? Končno čas zase? Samo sproščanje in veselje?

8-tedenski tekaški trening za začetnike za 10 kilometrov

Da vsem začetnicam in začetnikom vlijemo malce motivacije, smo sestavili osemtedenski program za začetnike za 10 kilometrov. Tako ste lahko konec oktobra, ko je na sporedu Ljubljanski maraton, že v odlični formi za desetkilometrski tek.

Kettlebell lifting: Trening za krepitev nog in jedra

3 odlične vaje s kettlebelli za krepitev nog in jedra.

Kremo za sončenje si pripravite doma

Eden izmed najpomembnejših korakov pri ohranjanju mladostne in zdrave kože poleti je zagotovo zaščita kože s faktorjem. Kremo za sončenje si lahko pripravite tudi doma.

Priporočamo

8 mitov o seksu, ki jim ne smeš verjeti

10 izvorov čudnega telesnega vonja

Navdušenje ima visoko energijsko frekvenco

Strupene prijateljice - znebite se jih!

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.