Tekaška konferenca: Misterij maratona

O ljubezni in volji do dolgih tekov, o dobrih in slabih izkušnjah pred in med nastopi, o maratonskih pasteh, radostih in skrivnostih bodo na letošnji tekaški konferenci spletnega mesta aktivni.si spregovorili znani slovenski maratonci: Primož Kobe, Žana Jereb, Jure Košir, Žiga X Gombač, Samo Rugelj in Boštjan Videmšek.

Doživite BMWFEST – festival teka in zabave

BMWFEST bo združil vse tekače, družine in ljubitelje vozil BMW 21. septembra 2014 v Arboretumu Volčji Potok.

Kako v 20 minutah porabiti 200 kalorij

Če ste na tesnem s časom, imejte vedno v mislih naslednje: izredno pomembno je, da kvalitetno izkoristite tudi tistih nekaj minut, ki so vam na voljo. Že v 20 minutah lahko naredite veliko - vadba bo poskrbela za obilico energije in super rezultate.

Čaji, ki spodbujajo presnovo in izločanje odpadnih snovi

Zdaj so v vsej svoji velični nastopili čaji. Vendar nas ti ne bodo le ogreli, temveč bodo poskrbeli tudi za našo postavo. Tisti, ki spodbujajo prebavo in izločanje odpadnih snovi, so popolni.

Znaki, ki kažejo na pomanjkljivo delovanje ščitnice

Kako pomemben za dobro počutje je majhen organ na grlu, večina ljudi opazi šele, ko je z njim nekaj narobe. In to se ne pojavlja tako zelo redko. Tako v Evropi kot tudi v Sloveniji za boleznijo ščitnice zboleva čedalje več ljudi.

Aktivni vikend: Odložimo bremena in kilograme

10. - 12. oktober 2014, Bohinj Park Hotel.

4 treningi za hitro porabo maščob

Če bi radi v kratkem času porabili nekaj več kalorij in se znebili občutka polnosti, se lotite intervalov. Štiri (vsak traja le nekaj minut) smo pripravili mi.

Višinski trening

Zakaj so vzdržžljivostna tekmovanja le redko visoko nad morjem ...

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.