Ali s tekom lahko shujšamo?

Tek za hujšanje ljudje večinoma dojemamo narobe. To je seveda logično, če upoštevamo, da ljudje, ki začnejo tekati, najprej shujšajo.

Enostavne vaje, ki povrnejo notranje ravnovesje in energijo

Ste velikokrat izpostavljeni stresnim situacijam in nervozam, da skoraj ne veste več, kje se vas glava drži?

Teden dni pred maratonom

6 nasvetov za vse, ki se konec tedna podajate na tekaški izziv.

5 živil, ki so bogat vir kalija

Zelo dober vir kalija so banane, a nikakor ne edini. Poiskali smo 5 živil, ki bodo prav tako poskrbela, da vaše mišice ne bodo utrujene.

Preprosta ogrevalna vaja

Se pred treningom vedno ogrejete? S pravilnim ogrevanjem se izognemo poškodbam in celo izboljšamo športno učinkovitost, zato je prav, da temu posvetimo vsaj nekaj minut. Kako izvesti ogrevanje?

Trening, ki ga lahko naredite med gledanjem televizije

Pravite, da za vadbo nimate časa, poleg tega pa vam nagaja še to muhasto jesensko vreme z nizkimi temperaturami in zgodnjim koncem dneva? Tudi med gledanjem vaše najljubše serije, filma ali televizijske oddaje lahko naredite kakšen počep, nekaj trebušnih vaj in sklec.

Ali telovadba res povzroči, da pojemo več, kot potrebujemo?

Ali po naporni vadbi morda začutite potrebo po povečanju vnosa kalorij, da bi si lahko opomogli in vzdrževali raven energije?

Naravno zdravilo za boleče grlo

Preživljamo muhasto jesen in bliža se zima, zato imamo odličen recept za naravno zdravilo proti bolečemu grlu, ki ga je enostavno pripraviti.

7 živil, ki vam polepšajo kožo

Na trgu je sicer kup mazil in gelov, ki vam pomagajo ohranjati lepo kožo, brez nadležnih aken, a v resnici si lahko pomagate tudi s pravo hrano.

6 znakov, da ste se zapletli v čustveno razmerje

Od 'preizkušanja terena' do zamišljanja o prihodnosti z nekom, ki ni vaš partner ... Se morda le niste preveč čustveno navezali na nekoga?

Priporočamo

Kaj storiti v vrtincu težkih trenutkov?

Imate premalo energije? Spremenite svoje navade!

Pozdravi svoje strto srce

Kako biti dober poslušalec?

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.