13 najpogostejših sovražnikov vaše diete

Kot začarano: kar naprej se nečemu odpovedujete, kilogrami pa trmasto vztrajajo. Poiskati je treba notranjega 'saboterja'!

Video: 30-dnevni jesenski izziv

Znova vam bomo popestrili trideset dni. Tokrat jesenskih. In prepričani smo, da se boste z nalogo uspešno spopadli.

Mini trening za čvrsto zadnjico

Strokovnjaki za fitnes trdijo, da ne potrebujete napornih vsakodnevnih treningov vrhunskih športnikov. Osupljive spremembe lahko dosežete tudi s čisto preprostimi vajami. Potrebna je le vztrajnost.

Pomanjkanje železa, (tekmovalni) šport in prehrana

Pomanjkanje železa in slabokrvnost je pogosta v tekmovalnem športu, tudi pri zagrizenih rekreativcih, in bolj izražena pri dekletih. Kako si lahko pomagamo s prehrano?

Najpogostejši vzrok za slabo počutje, napenjanje in pomanjkanje energije

Slabo počutje, napihnjen trebuh, nihanje telesne teže in pomanjkanje energije. Prav nič čudno ne bi bilo, če bi o tem poročali tisti, ki ne živijo zdravo. Toda s takšnimi težavami se pogosto srečajo tudi tisti, ki živijo zdrav in aktiven življenjski slog. Kje se skriva problem za omenjene težave?

Soda bikarbona in 18 načinov uporabe

Bel kristalni prah je s svojo vsestransko uporabnostjo presenetil že Egipčane, pred 150 leti pa so bili medicinski in drugi učinki sode prepoznani še s strani farmakologov. Soda bikarbona je danes tako rekoč nepogrešljiva. Uporablja se v zdravstvu, za čiščenje, umivanje ...

Kaj jesti, če ...

... ste jezni, utrujeni, če vas vse boli, če vas muči tesnoba in ko ste žalostni?

6 priložnosti, ko ne bi smeli telovaditi

Res je, športna aktivnost na telo vpliva pozitivno, vendar so tudi priložnosti, ko biti aktiven kljub vsemu ni dobra ideja. Poglejmo, kdaj je bolje, da se odločite za počitek.

Zdravilne in negovalne lastnosti medu

Da bi bila vaša koža zdrava in lasje sijoči, izberite slavni zlati med.

Eterična olja v času prehladov

Prehladu napovejmo vojno z naravnimi sredstvi - poleg toplega čaja, limone, meda in ingverja bodo prišla prav tudi eterična olja.

Priporočamo

8 presenetljivih dejstev o varanju!

5 ukrepov, da ne boste zboleli za gripo

Parna kopel za bolečo menstruacijo

Zoran Milivojević: 'Pornografija uničuje seksualnost'

Nehajte omalovaževati svoje telo!

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.