9 nasvetov, da boste to jesen in zimo ostali zdravi

V novembru se običajno začne obdobje prehladov, vendar obstaja kar nekaj enostavnih trikov, s katerimi lahko prelisičite viruse in okrepiti svoj obrambni mehanizem – za vas smo izbrali 9 najboljših!

2-minutni jutranji trening za več energije (VIDEO)

Rezervirajte si 2 minuti in dan začnite polni energije.

Gorčica - pekoče zdravilo

Ob klobasici ali v solatnem prelivu – kot začimbo gorčico uporabljajo v skoraj vsakem gospodinjstvu. Da so pekoča zrna tudi zdravilna, vedo le redki.

Na kaj se morate osredotočiti, da se boste znebili celulita

S celulitom se spopadajo tako mlajše kot starejše, takšne bolj vitke kot tudi ženske močnejše postave. Poglejmo, čemu se morate izogibati in na kaj paziti, da se ga boste znebili?

5 odličnih vaj z veliko žogo za krepitev celega telesa

Ni časa za trening? Nobene panike! Vse, kar potrebujete, je dobre pol ure časa in žoga, na kateri se nabira prah. Tako je, tista, ki se skriva v kotu vaše sobe.

5 napitkov za pomoč pri hujšanju

Raje kot po tabletah in drugih umetnih prehranskih dodatkih posezite po naravnih sredstvih. Zmagovalna kombinacija je telovadba, uravnotežena prehrana in 5 okusnih napitkov.

Čokoladna kopel za roke

Nič ni lepšega kot po napornem dnevu dvigniti noge v zrak in zaužiti topel čokoladni napitek, ki sprosti telo in dušo. Pravi čokoholiki pa si lahko privoščite še čokoladno kopel za roke.

5 ključnih točk, ki pomagajo pri načrtovanju vadbe

Če je vaša vadba dolgočasna, mirna in predvidljiva, lahko za to krivite samo sebe. Načrtovanje treninga je ključno, da boste v telovadnici uspešni in boste posledično lahko dosegli zastavljene cilje.

6 kombiniranih krepilnih vaj za smučarje

Za hitre in natančne smuči niso dovolj le močne stegenske mišice, močni in hitri morajo biti tudi vaše roke in trup. Zato smo za vas pripravili nekaj kombiniranih krepilnih vaj kot popestritev in dopolnitev vaše telesne priprave za odlične zavoje in dolge zimske dni.

Kako izbrati smuči

Če smo nekoč poznali nekaj glavnih vrst smuči – slalomske, veleslalomske, rekreativne, začetniške in le nekaj vmesnih modelov, pa je v zadnjih nekaj letih industrija dobesedno zacvetela.

Priporočamo

Kakšen je pravilen vnos vode v telo

Ali tvoja koža potrebuje terapevta?

Kako v formi ostajajo zvezdnice in manekenke?

Čustveno izsiljevanje - kako ga prepoznati in se ga osvoboditi

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.