Zjutraj pripravite telo na napore, ki bodo sledili čez dan

Izboljšajte in začutite vedrino.

6 psiholoških trikov, ki pomagajo do boljših rezultatov

Predstavljamo šest trikov Briana Wansinka, profesorja na univerzi v Cornellu, ki se ukvarja z navadami prehranjevanja Američanov in triki marketinga prehrambne industrije.

Okrepimo celo telo: 1 vaja – 8 načinov izvajanja (VIDEO)

Poskusite to super vajo, ki je odlična za krepitev jedra in postanite fit! Lahko pa je tudi veliko več kot to. Lahko je tudi super naporna in krepi več kot 20 mišic.

Vaja, s pomočjo katere boste postali boljši tekač

Če ste predani teku, so vaši kvadricepsi verjetno iz jekla. Da bi lahko tekli dlje in hitreje, pa si morate okrepiti tudi tetive, pravi študija iz revije Journal of Strenght and Conditioning reasearch.

Krepilni trening za smučarje in deskarje

Polnih užitkov na snegu ne dosežemo le z dobro opremo. Vragolije, ki jih s snežno desko izvajate na snegu, zahtevajo od vas močne mišice. Če želite izkoristiti ves svoj potencial, se oprimite treninga, ki vam ga razkrivamo spodaj. Ta krepi mišice z vseh kotov, povečuje hitrost in izboljšuje vaše ravnotežje.

4 najpogostejše laži, ki zavirajo vaš uspeh pri hujšanju

Ne samo da ima laž kratke noge, ampak je tudi tista, ki vas pogosto usmeri na napačno pot. Ne lažite si in resnici poglejte v oči - mi sami smo tisti, ki moramo prevzeti odgovornosti za trenutno situacijo. Zdaj pa hitro preverimo, katere so tiste 4 laži, zaradi katerih še niste dosegli želene postave.

Popoln zajtrk: Jajčka s slanino

Jajčka s slanino? Zakaj pa ne. Privoščite si čudovit vir najpopolnejših beljakovin, maščob in tudi zdravju koristnega holesterola.

9 naravnih antibiotikov - skrita orožja narave, ki zdravijo in krepije brez stranskih učinkov

Kdor domneva, da so antibiotiki človekov izum, se moti. Tudi veliko rastlin vsebuje te snovi.

10 odličnih nasvetov za nego kože in las pozimi

Ko se temperature zunaj spustijo pod 8 stopinj ter ob nenehni izmenjavi mrzlega zraka in toplote iz ogrevanja, naša koža ne ustvarja več dovolj maščobe, rezultat tega pa so suha koža, rdečica in nastajanje gub. Na udaru so tudi ustnice, roke in lasje.

Kako prenehati z odlašanjem? Tako prelisičite svoj um!

Saj veste, dlje boste odlašali, večja verjetnost obstaja, da boste stvar naredili na hitro ali pa sploh ne (npr. še ena izpuščena vadba!).

Priporočamo

Kako se zmasirati?

Holistični pogled na seksualnost

7 zajtrkov, ki jih priporočajo nutricionisti

5 pravil, ki se jih drži, če sta se razšla

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.