Razstrupljanje in gibanje za hitrejšo presnovo

Če nismo zmogli doživeti mirnega meseca in želimo telo spet spraviti v kondicijo, ga je treba razbremeniti vseh nakopičenih stvari. Gibanje je prvi korak k hitrejši presnovi.

Video: V dobri formi s telovadbo v vodi

Gibanje v vodi deluje blagodejno na telo in duha. Ker v vodi čutimo le desetino telesne teže, se pri tem prijetno sprostijo sklepi, mišice in hrbtenica. Zaradi upora vode so vsi gibi nežni, harmonični, vendar hkrati zelo učinkoviti.

8 enostavnih vaj, ki vam bodo pomagale obdržati aktivni ritem

Za vas smo pripravili hiter seznam osmih stvari, ki vam bodo pomagale obdržati aktivni ritem, da ne boste niti pomislili na špricanje 'telovadbe' in se boste držali svojih dolgoročnih ciljev.

Prava formula za raven trebuh

Le ob dobrem načrtu prehrane in treninga boste dobili popolne trebušne mišice. A ne bo dovolj 100 vaj za trebuh na dan, treningu boste morali dodati tudi aerobne vaje.

6 odličnih vaj za pripravo na zimske aktivnosti

Tokrat je na vrsti trening, s katerim boste poskrbeli za fit telo in se hkrati pripravili na smučarske in druge zimske podvige.

8 živil za vitko linijo in 8 živil, s katerimi jih lahko zamenjamo

Lahko je živilo še tako zdravo, a če ga ne maramo, ga pač ne bomo jedli. Lahko pa poiščemo alternative zanje. Poiskali smo 8 živil, ki pomagajo pri ohranjanju vitke linije, in preverili s katerimi drugimi živili jih lahko zamenjamo.

Kaj pomaga pri želodčno-črevesnih okužbah

Kot iz nič nas začne črvičiti po želodcu, postane nam slabo, pojavita pa se še driska in siljenje na bruhanje. Takrat običajno vemo, da so nas obiskale črevesne okužbe. Na srečo se te neprijetne simptome da nežno ublažiti.

Najboljši recepti za zimske smutije

Najboljši recepti, ko nas zebe, smo slabe volje ali pa mislimo, da bomo zboleli.

Sproščanje s toplo vodo

Bi si radi načrpali novo energijo, ker imate še nekaj v načrtu? Ali se želite le dodobra sprostiti? Topla voda odlično sprošča. Če vodi dodate še vam najljubši dišeči dodatek, pa se boste počutili tako odlično, kot da bi ravnokar bili na blagodejni masaži. Nekaj dodatkov smo zbrali in preverili njihove učinke.

Vzorci v partnerstvu: Čustveno zapuščanje

Strah pred tem, da bomo ostali sami in 'zapuščeni', je eden izmed največjih strahov, ki ga doživlja veliko ljudi. Zaradi tega ostajamo v odnosih, ki nam pravzaprav škodujejo.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.