Aktivni vikend: Pridružite se nam, spoznajte, kako deluje telo in kje potrebuje prvo spremembo na poti do kvalitetnejšega načina življenja

Za trenutek pobegnimo od stresnega vsakdana in naredimo nekaj koristnega zase!

15 prednosti hoje

Morda hoja zares ni videti tako trendovska in moderna, a kot pravijo strokovnjaki, prinaša veliko prednosti in prav nič ne zaostaja za vsemi bolj 'športnimi' športi.

Video: V dobri formi s telovadbo v vodi

Gibanje v vodi deluje blagodejno na telo in duha. Ker v vodi čutimo le desetino telesne teže, se pri tem prijetno sprostijo sklepi, mišice in hrbtenica. Zaradi upora vode so vsi gibi nežni, harmonični, vendar hkrati zelo učinkoviti.

Ali znate prisluhniti svojemu telesu in veste, kaj potrebuje?

V nas dejansko obstaja 'instinkt zdravja', ki zelo dobro ve, kaj potrebujemo, da ostanemo zdravi. Preberite, kaj si želi od nas – za več dobrega počutja.

Video: Kako do fit postave, kot jo imajo plesalci

Balet je za nekatere 'le' ples v kratkih krilcih, za druge prava umetnost. Umetnost, ki od plesalca zahteva izjemno telesno pripravljenost. Baletni plesalci so pravzaprav eni najbolje telesno pripravljenih posameznikov. Poskusite v svoj trening vključiti nekaj vaj, za katere je bila inspiracija prav balet.

Top trening za krepitev mišic nog in zadnjice

Eden boljših načinov za krepitev mišic nog so enonožne vaje. Lotite se vaje dviganje na klop z ročkami, pa boste poleg nog okrepili tudi mišice zadnjice in stabilizatorje trupa.

Zajtrk za tiste, ki se jim mudi

Odličen začetek dneva si vsak predstavlja drugače. A ne glede na to, kako na tesnem smo s časom – zajtrka ne bi smel preskočiti prav nihče.

Hranila, ki so v tem letnem času zelo koristna

Očistite in okrepite telo. To lahko naredite že danes. Ali pa kar zdaj takoj. S sprehodom. Nato pa spoznajte hranila, ki so v tem letnem času zelo koristna.

Vzorci v partnerstvu: Zavrnitev, ki boli

Zakaj tako boli, ko on/ona to stori, in zakaj manj boli, če to stori kdo drug?

Slastne pirine palačinke

Palačinke malo drugače.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.