Top nasvet, kako narediti konec izgovorom in se spraviti v formo

Vam hitro zmanjka motivacije in se vam izgovori ponujajo kar sami od sebe? No, v resnici tevaditi doma sploh ni tako težko. Še posebno, če to počnete na (tako) zabaven način.

30 pesmi za trening - da bo motivacija na vrhuncu

Če ne marate skupinske vadbe, si enostavno pripravite svoj spisek glasbe, ki vas motivira, vtaknite v ušesa slušalke in jo mahnite na tek ali hiter sprehod.

Tek pozimi

Naša odločnost je tako zelo podobna mišicam, vezem in kostem, ki so tudi močne toliko, kolikor jih uporabljamo. Če jih uporabljamo manj, se temu precej hitro prilagodijo in ošibijo.

5 naravnih zdravil proti gripi in slabemu počutju

Ko so prehladna obolenja na višku, prežijo virusi prehlada in gripe na vsakem koraku, tudi na svinčnikih, knjigah, igračah itd. Poleg tega se gripa in prehladi prenašajo prek stika z bolnimi. Preverimo, kako se ogniti gripi v velikem loku.

Za kaj vse se priporoča arganovo olje

Arganovo drevo, iz katerega jedrc pridobivajo olje, v Maroku velja za čudež narave. Olje je cenjeno predvsem zaradi zdravilnih lastnosti - pomaga pri številnih zdravstvenih težavah, blagodejno pa vpliva tudi na kožo.

3 preproste vaje za stabilizacijo gležnja

Športnik ali ne, gleženj je izredno nestabilen sklep in zato še občutljivejši za poškodbe. En napačen korak na neočiščenem pločniku in že čakate v vrsti za rentgen. Zato mu namenite nekaj minut na dan in izvajajte vaje za krepitev obsklepnih struktur.

Aktivirajte celotno telo z zgolj eno vajo

Vključite opisano vajo v trening za noge in si zagotovite mišičasto telo. Vaja aktivira več mišic, kot si mislite.

7 odličnih vaj za čvrsto zadnjico in noge

Da vas ne bomo dolgočasili le z eno, smo jih pripravili 7.

Kaj ima seks skupnega z ljubeznijo?

Ljubezen je nemogoče izmeriti, brez merjenja pa ni znanosti. Kadar beseda nanese na ljubezen, smo vsi v mraku, pravi Alfred Kinsey, eden izmed očetov moderne seksologije.

Recept: Ovseni piškoti s sirupom

Oves je popolno žito za zajtrk. Je izjemno bogat vir vlaknin in vsebuje mešanico obeh esencialnih tipov vlaknin, zato mu zlahka pripišemo veliko zdravstvenih pohval. Tokrat smo oves uporabili za pripravo okusnih piškotov.

Priporočamo

Vas zdravo življenje duši?

6 seks položajev, ki jih morata preizkusiti to zimo

7-dnevna očiščevalna kura

Zakaj odločitve ne delujejo vedno?

15 osebnostnih značilnosti, ki so nadvse privlačne (pa nimajo nič z videzom)

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.