Začnite dan z nasmehom na ustnicah in novim izzivom. Recite si: "Začnem!"

Začnite dan z nasmehom na ustnicah in novim izzivom. Recite si: "Začnem!"

Vaje, ki jih zlahka vključite v vsakdan

Za obsežnejšo vadbo nam v vsakdanjem življenju pogosto zmanjka časa. Toda določene vaje lahko lepo vključite v vsakdan in tako poskrbite za sijajne telesne občutke.

6 psiholoških trikov, ki pomagajo do boljših rezultatov

Predstavljamo šest trikov Briana Wansinka, profesorja na univerzi v Cornellu, ki se ukvarja z navadami prehranjevanja Američanov in triki marketinga prehrambne industrije.

Balastne snovi - pomembne za presnovo

Balast – sliši se kot nekaj odvečnega in ničvrednega. In tako se je kar nekaj časa razmišljalo o neprebavljivih delih hrane, ki se enostavno izloči. Pa vendar v našem telesu izpolnjujejo pomembne naloge – in skrbijo za naše zdravje.

Kako se obleči za tek v mrazu

Ko tečete, naj vam bo toplo, ni pa dobro, da se zaradi preveč oblačil tako potite, da vas začne mraziti.

Trening, ki požene v gibanje vse mišice in poskrbi za odličen rezultat

Za trening boste potrebovali približno 15 minut. To bo 15 zelo učinkovit minut. Vadba požene v gibanje vse mišice, zato je napredek hitro viden.

Recept: Ovseni piškoti s sirupom

Oves je popolno žito za zajtrk. Je izjemno bogat vir vlaknin in vsebuje mešanico obeh esencialnih tipov vlaknin, zato mu zlahka pripišemo veliko zdravstvenih pohval. Tokrat smo oves uporabili za pripravo okusnih piškotov.

Kako prehlad pozdravite sami - 24-urni načrt

Po praznikih, ko mislimo, da smo si dodobra odpočili, se velikokrat soočimo s praskanjem v grlu, iz nosa nam teče, počutimo se pobite in utrujene ... Posebnega zdravila za to ni, le poskrbeti morate, da se boste čim prej počutili bolje.

Kaj ima seks skupnega z ljubeznijo?

Ljubezen je nemogoče izmeriti, brez merjenja pa ni znanosti. Kadar beseda nanese na ljubezen, smo vsi v mraku, pravi Alfred Kinsey, eden izmed očetov moderne seksologije.

3 preproste vaje proti stresu

Ste velikokrat izpostavljeni stresnim situacijam in nervozam, da skoraj ne veste več, kje se vas drži glava? Vzemite si pet minut, zberite misli in nadaljujte z novimi močmi. Najlažje boste to storili z naslednjimi tremi vajami.

Kako lahko na dolgi rok okrepite svoj hrbet

Vas cuka v tilniku ali križu? Preberite, kako lahko na dolgi rok okrepite svoj hrbet.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.