Ne obremenjujte se z mnenjem drugih

Veliko ljudi se začne v času adolescence preveč ukvarjati s tem, kaj si drugi ljudje mislijo o njih. Tako postane rdeča nit njihovega življenjskega poslanstva ne osramotiti se pred drugimi.

S pravilno vadbo do vitalnega medeničnega dna

Težave na področju medeničnega dna so danes še vedno tabu, čeprav se z njimi sooča čedalje več predstavnic ženskega spola, tudi iz vrst mlajših generacij. Mišicam medeničnega dna bi zagotovo morali nameniti več pozornosti.

Kako joga vpliva na vaše možgane?

Zdaj že vsi vemo, da joga ni dobra le za naše telo, ampak tudi za naše psihično stanje in zdravje. Kako lahko vpliva na naše mažgane? Preverili smo štiri raziskave.

Priteg elastike kleče - za krepitev mišic hrbta

Zaključujemo trening, v katerem smo prikazali 5 odličnih vaj, ki jih lahko izvajamo praktično kjerkoli in okrepimo celo telo.

Tekoče kalorije

Če bi radi oklestili višek kilogramov ali pa vas skrbi zdravje, morate biti pozorni tudi na pasti v obliki pijač. V pomoč so vam lahko naše tabele.

Resnica o maščobah: Zakaj nas je še vedno strah maščob iz mesa, jajc in masla?

Maščoba je nezdrava, redi, zaradi nje zbolimo – to smo poslušali dolga desetletja. Pa je res?

Dan žena na smučišču Krvavec - dve smučata za ceno ene!

Dekleta in žene pozor! Na RTC Krvavec vas vabijo, da mednarodni dan žena 8. marca preživite aktivno v krogu prijateljic na smučišču Krvavec. Če se predhodno prijavite prek spodnjega obrazca, lahko dve smučata za ceno ene.

Zakaj zaljubljenosti ne smemo enačiti z ljubeznijo

Zaljubljenost naj bi vodila naprej v ljubezen, odnos, partnerstvo. Pa se to res zgodi?

Zeliščna voda za umivanje obraza

Kronična izsušenost, nenehno pojavljanje mozoljev, izpuščaji, koža z mastnimi in izsušenimi predeli – na vse to lahko gledamo kot na nevšečnost, lahko pa koža postane zemljevid stanja, v katerem je naše celotno telo.

Aktivni vikendi na Pokljuki – šola teka na smučeh

Tokrat za vas pripravljamo kar tri 3-dnevne Aktivne vikende na Pokljuki. Na prvem se dobimo 6. marca!

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.