Dan žena na smučišču Krvavec - dve smučata za ceno ene!

Dekleta in žene pozor! Na RTC Krvavec vas vabijo, da mednarodni dan žena 8. marca preživite aktivno v krogu prijateljic na smučišču Krvavec. Če se predhodno prijavite prek spodnjega obrazca, lahko dve smučata za ceno ene.

4 top nasveti, kako ohraniti motivacijo

Tisti, ki ste se lotili preobrazbe, dobro veste, da pridejo tudi takšni trenutki, ko bi najraje vrgli puško v koruzo. Preden to storite, predlagamo, da si ogledate naslednji video, v katerem so predstavljeni 4 odlični nasveti za več motivacije. Tako ne boste izpustili nobenega treninga, zdravega obroka in nujnega počitka.

12 namigov, kako si povrniti moči

Priporočamo vam nekaj namigov, kako si povrniti moči.

Trening za tekače: 10 vaj za moč

Treniranje je dolgotrajen proces, pri katerem sta pomembna vztrajnost in načrtovanje, dražljaj mora biti pogost, obnova organizma pa ustrezna. Le s takim pristopom boste lahko imeli rezultate, ki si jih želite in jih pričakujete.

Kako povsem nezavedno škodite svojemu zdravju

Ja, svojemu zdravju včasih škodimo tudi povsem nezavedno. Tu je 6 najpogostejših grehov.

Prvi Vichy lifting učinek, ki traja ves dan

Niso zgolj leta tista, ki izdajajo starost kože, temveč tudi ure in dnevi, ki minevajo. Že en sam dan lahko pusti pečat na ženskem obrazu.

4 vaje za čvrste trebušne mišice

V nečem se pa le strinjamo s tv prodajo – vadbeni pripomočki lahko pomagajo do hitrejših rezultatov. Seveda ne govorimo o pasovih, ki vam, medtem ko ležite, izoblikujejo trebuh. Pri naslednjih štirih vajah bomo uporabili pripomočke, ki ležijo v vaši najbližji telovadnici.

To so znaki pomanjkanja magnezija (ki jih ne smete prezreti!)

Magnezij je zelo pomemben za človeško telo, saj sodeluje pri več kot 300 življenjsko pomembnih presnovnih procesih v telesu.

Losos – zdrav in okusen v kombinaciji z zelenjavo

Namesto mesa si vsaj enkrat na teden privoščite obrok z ribo, na primer nenavadno zelenjavo skupaj s filetom lososa.

Najdaljša sankališča Avstrije

Pravzaprav se sliši noro, da bi se enostavno na enem oziroma parih kosih lesa ali na majhni plastični stvari odpravili na vratolomen spust v dolino. Ampak mogoče je sankanje ravno zaradi tega tako zabavno.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.