Narava se prebuja, dnevi se daljšajo ... Zdaj je pravi čas za akcijo! Skupaj z blagovno znamko Shape iT smo …

Narava se prebuja, dnevi se daljšajo ... Zdaj je pravi čas za akcijo! Skupaj z blagovno znamko Shape iT smo za vas pripravili celovit brezplačen 10-tedenski načrt vadbe in prehrane, s katerim boste ne samo poskrbeli za svoje zdravje, ampak postali fit in v veliko boljši formi. Brez skrbi, načrt smo razdelili na dva dela – za začetnice in za napredne uporabnice, ki želite svojo formo še izboljšati.

Aktivni izziv za ženske: Postani fit do poletja

Redna telesna aktivnost in pravilna prehrana sta ena najpomembnejših stvari, ki jih lahko naredimo za svoje zdravje. Zato smo ob začetku pomladi, ko je rekreacija enostavnejša in lepša, skupaj z blagovno znamko Shape iT za vas pripravili celovit brezplačen 10-tedenski načrt vadbe in prehrane, s katerim boste ne samo poskrbeli za svoje zdravje, ampak za nameček pridobili še lepo, fit in vitko telo.

8 razlogov, zakaj bi morala vsaka ženska vaditi z utežmi

Seveda ne želimo zmanjševati pomena kardio treninga, a če želite oblikovati telo, se znebiti maščob in izboljšati počutje, potem morate začeti delati tudi vaje za moč. Za vas imamo kar nekaj razlogov.

5 živil, ki pomagajo pri izgubi odvečnih kilogramov

Tako kot velika večina se verjetno tudi vi sprašujete, kaj bi še dodali na svoj jedilnik, da bi pospešili preobrazbo in se znebili odvečnih maščobnih blazinic. Zato tokrat predstavljamo nekaj živil, ki dokazano pomagajo pri izgubi kilogramov.

Drobni triki za več sreče v vsakdanu

Nasmeh na ustnicah olajša življenje. Toda v vsakdanjem stresu nanj kar pozabimo. Z nekaj drobnimi triki vam pomagamo rešiti pozitivno razpoloženje

Zdravilni učinki parne kopeli, savne in hamama

Sproščujoč mir, topel zrak in gomazenje po koži – počasi se po telesu razširi prijeten občutek sproščenosti.

Vaje, ki bi jih morala izvajati vsaka ženska

S preprosto rutino, ki jo brez težav vpeljete v vsakdan, lahko preprečite številne zdravstvene težave.

8-minutni intenzivni trening za celo telo

Odličen trening! Predvsem za tiste, ki želite delati na celem telesu in ste v časovni stiski. No, čas je tokrat tudi pri treningu zelo pomemben dejavnik in držati se ga morate do sekunde natančno.

Kako komuniciramo – odrasli, bodimo otrokom zgled

Ali kakovostno preživljate čas z otroki? Zadnje čase veliko beremo in slišimo o tem, kakšni so današnji otroci, kako so nasilni in podobno. Redko pa se vprašamo, kako to, da je danes toliko tega.

Naravne maske za nego občutljive kože

Občutljiva in zrela koža zahtevata posebno nego. Pripravite naravne maske, ki bodo negovale in nahranile utrujeno kožo ter ji povrnile sijaj.

Naravno beljenje zob

Včasih redno ščetkanje ni dovolj, da bi se znebili madežev. Zato smo malo preverili, kako lahko povsem naravno poskrbimo, da bo naš nasmeh ostal opažen.

Priporočamo

Pomen misli in čustev pri uživanju hrane

7 stvari, s katerimi se med seksom vsi obremenjujemo

Smo ženske res cmere?

5 znakov, da morda niste v razmerju, čeprav mislite, da ste

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.