Dve dekleti, ki bosta v okviru akcije Aktivni izziv za ženske - postani fit do poletja trikrat tedensko pridno vadili …

Dve dekleti, ki bosta v okviru akcije Aktivni izziv za ženske - postani fit do poletja trikrat tedensko pridno vadili pod vodstvom osebnega trenerja Jureta Cora in nutricionistke Staše Matjaž ter svoje izkušnje in napredek delili z nami na Aktivni.si. Kandidatki bosta prejeli 10-tedensko brezplačno treniranje pod vodstvom osebnega trenerja in nutricionistke, 10-tedenski brezplačni obisk fitnesa, paket izdelkov Shape iT ob koncu akcije pa še popolno STILSKO PREOBRAZBO.

Aktivni izziv za ženske: Postani fit do poletja

Redna telesna aktivnost in pravilna prehrana sta ena najpomembnejših stvari, ki jih lahko naredimo za svoje zdravje. Zato smo ob začetku pomladi, ko je rekreacija enostavnejša in lepša, skupaj z blagovno znamko Shape iT za vas pripravili celovit brezplačen 10-tedenski načrt vadbe in prehrane, s katerim boste ne samo poskrbeli za svoje zdravje, ampak za nameček pridobili še lepo, fit in vitko telo.

Pozitivne afirmacije: Vsak poraz spremenite v uspeh!

Ena preprosta misel, ki vas lahko napolni z elanom za vztrajanje in vam da moč in voljo v smislu samozavesti in lepše samopodobe.

4 vaje z medicinsko žogo za krepitev celega telesa

Medicinska žoga ni odličen pripomoček le za razvoj bombarderskih rok. Z žogo lahko oblikujete celo vrsto treningov za celo telo, ki jih zlahka izvajate tudi doma.

Aktivni vikend na Pokljuki - še zadnja priložnost v letošnji sezoni!

Nekaj snega si ljubitelji teka na smučeh še lahko privoščimo. Vabljeni na še zadnji Aktivni vikend na Pokljuki, ki bo potekal od 27. do 29. marca!

5 top vaj za roke

Da vas izgled rok ne bo spravljal v slabo voljo, predlagamo 5 odličnih vaj, s katerimi jih boste hitro učvrstili.

Zakaj in kako spanje pomaga pri izgubi odvečnih kilogramov

Počitek predstavlja pomemben del našega življenja. Kako pa vpliva na izgubo odvečnih kilogramov?

4 namigi, kako ustaviti spiralo skrbi

Mnogo ljudem se ves čas po glavi podijo vsakdanje skrbi. Z nekaj vajami lahko uspešno ustavite hitenje misli.

Tibetanske vaje: 5 obredov pomlajevanja

Čeprav sistem izgleda preprosto, je njegovo delovanje kompleksno in njegovi učinki intenzivni.

Kaj je tisto, kar nosi vsaka ženska v sebi

Danes je ženska narava velikokrat zamolčana, potlačena in skrbno spravljena, saj njene lastnosti v današnji družbi niso ravno zaželene. Ženska, ki izraža te lastnosti, je velikokrat označena kot šibka, nesposobna in si ne zasluži spoštovanja.

Kako kožo pripravimo na pomlad?

Na popoldanske urnike prihaja spomladansko čiščenje, pospravljanje plaščev ter prevetritev dnevnih prostorov z novo, svežo energijo. Pomlad je idealen čas, da to storimo tudi s svojim telesom.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.