Pozdravljeni, vsem, ki ste se prijavili na 10-tedenski Aktivni Shape It program, sporočamo, da smo izbrali finalistke, med katerimi bomo …

Pozdravljeni,

vsem, ki ste se prijavili na 10-tedenski Aktivni Shape It program, sporočamo, da smo izbrali finalistke, med katerimi bomo v naslednjih dneh izbrali dve, ki bosta trenirali z osebnim trenerjem in bosta vse nas, ki bomo program spremljali po e-mailu, motivirali in tudi (upamo) navdihovali. Naslednji teden tako predstavimo dve zmagovalki izziva, prvi teden z načrtom vadbe in prehrane pa pošljemo 20. aprila.

Se beremo. Lep pozdrav vsem.

Aktivni izziv za ženske: Postani fit do poletja

Redna telesna aktivnost in pravilna prehrana sta ena najpomembnejših stvari, ki jih lahko naredimo za svoje zdravje. Zato smo ob začetku pomladi, ko je rekreacija enostavnejša in lepša, skupaj z blagovno znamko Shape iT za vas pripravili celovit brezplačen 10-tedenski načrt vadbe in prehrane, s katerim boste ne samo poskrbeli za svoje zdravje, ampak za nameček pridobili še lepo, fit in vitko telo.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.