Med vsemi, ki boste aktivno spremljali 10-tedenski Aktivni Shape It izziv in na Twitterju ali Instagramu pod oznako #AktivniShapeIt objavili …

Med vsemi, ki boste aktivno spremljali 10-tedenski Aktivni Shape It izziv in na Twitterju ali Instagramu pod oznako #AktivniShapeIt objavili fotografijo, motivacijski citat, vprašanje za osebnega trenerja in nutricionistko ali kar koli v zvezi z izzivom, bomo vsak teden izžrebali 3, ki prejmejo paket izdelkov Shape iT. Sodelujete lahko tukaj: http://goo.gl/wWQ0mY

Predstavljamo Anito in Tino, ki trenirata po programu Shape It Aktivni izziv do poletja

Med vsemi prijavljenimi na 10-tedenski Aktivni Shape It izziv smo na koncu izbrali 2 simpatični dekleti, ki že pridno trenirata pod vodstvom osebnega trenega Jureta Cora in se prehranjujeta po posebnem prehranskem režimu nutricionistke Staše Matjaž.

11 nasvetov, kako se motivirati in popestriti športno aktivnost

Kako lahko iz ljubitelja postanete pravi strokovnjak in vplivate na svoje prijatelje in znance ter s tem motivirate in vzgajate sebe in veliko prispevate k športu in rekreaciji.

Top nasveti za boljši tek

Izboljšanje sloga teka vam bo omogočilo hitrejši in daljši tek, z manjšo porabo energije in manj poškodbami.

Okrepite jedro s prestavljanjem uteži v položaju deske

Ko gre za krepitev mišic jedra, lahko vajo deska brez premisleka uvrstimo med najboljše vaje. Če držite telo ves čas v ravni liniji od glave do pet! Malenkost spustite boke in že izgubite vse koristi vaje.

Vaje za lep dekolte

Zagotovo drži eno – za lepoto prsi je zelo pomemben dober mišični tonus. Pripravili smo 4 preproste vaje, ki jih lahko izvajate tudi doma.

Triki, s katerimi boste cilj dosegli učinkovito in hitreje

Če se vam beseda vadba upira, ji postavite drugačno definicijo.

Prebudite svoj avanturistični duh in osvojite 8.000 EUR

Dunlop vam je pripravil posebno poslastico – natečaj, v katerem lahko z malo sreče in veliko iznajdljivosti osvojite 8.000 EUR za svoje sanjsko potovanje, točno tako, kot ste si ga vedno želeli. Prijave potekajo do 12. maja 2015.

5 čustev, ki so povezana z 'zastrupitvijo' telesa

Za močan imunski sistem ni pomembno le ustrezno prehranjevanje in telesna aktivnost, ampak tudi ustrezno prebavljanje čustev.

10 nasvetov za pravilno ustno higieno

Ste vedeli, da ima skoraj vsak Slovenec med 25. in 75. letom eno od oblik vnetja obzobnih tkiv?

Solni piling z metinim pirejem

Piling je izjemno sproščujoč in je primeren po napornem dnevu, tako fizičnem kot psihičnem.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.