Včasih obupamo, ko bi morali samo še malo stisniti zobe, in se še bolj trudimo, ko bi bilo treba opustiti …

Včasih obupamo, ko bi morali samo še malo stisniti zobe, in se še bolj trudimo, ko bi bilo treba opustiti cilj. Vendar pa, če imamo neučinkovit način postavljanja, zasledovanja in doseganja ciljev, se lahko zgodi, da se znajdemo v prihodnosti, ki je nismo želeli. Zato bodite kruto pošteni in realistični. Za začetek se vprašajte, kje in kdo ste ta trenutek, katere so vaše slabosti in prednosti, kje ste močni in kje ste šibki.

Zakaj tako pogosto sledimo napačnim sanjam

Velike spremembe v življenju niso lahke, kajti navade in vsakodnevni tempo delujeta proti temu. Toda s tem, ko usmerimo pozornost nase, kakšni hočemo biti, nase v prihodnosti, se zna zgoditi, da boste presenečeni nad tem, kaj lahko dosežete.

4 nasveti, kako doseči super rezultat še pred poletjem

Včasih potrebujemo le majhne spremembe, da bi dosegli super rezultat. Ena ključnih sprememb pa je - pozabite na vse diete.

VIDEO: Mamica med pospravljanjem naredi cel trening!

Vam zmanjkuje časa za telovadbo? Morate videti, kako se da intenzivno telovaditi med pospravljanjem.

Verjeti morate, da zmorete

Toplejši in daljši dnevi prinašajo misli na lahkotnejša, krajša in tanjša oblačila.

Veliki test tekaških copat 2015

Tudi letos je tekaške copate pod drobnogled vzela izkušena ekipa – maratonec Primož Kobe, nekdanji atlet in novinar Peter Kastelic ter ultramaratonka Tadeja Krušec iz Zagreba.

Poiščite avanturo v svojem mestu z novim tekaškim copatom

CITYTRAIL™ predstavlja nenehno raziskovanje enkratnih in neponovljivih poti vsakega mesta. Betonsko mesto želimo pretvoriti v zanimiv poligon za tek, kjer smo ves čas na preži za novimi možnostmi za popestritev treninga - iščemo nove tekaške poti, različne podlage in zanimive lokacije, za katere še ne vemo da obstajajo.

Strokovni nasveti za vadbo po carskem rezu

O tem, kako bi morali in kako nikakor ne bi smeli telovaditi po carskem rezu, piše izkušena fitnes trenerka Nuša Gnezda.

Polnozrnati fiks ali zakaj je gluten problem

Je vdihavanje lepila še popularno? Spomnim se bejbi narkičev pred Marinkovim 14, kot je imel blok naslov takrat, ko je bilo fleksanje, tako rekoč, z UHU-jem ali neostikom nekakšen obred iniciacije in merilo kulskosti. Vsaj za nas, paglavce, še v osnovni šoli.

Recept: Čistilec jeter

Če se odločate, da bi spremenili prehranjevalne navade, je dobro telo najprej očistiti vseh strupov in nesnage.

30 pesmi za trening - da bo motivacija na vrhuncu

Če ne marate skupinske vadbe, si enostavno pripravite svoj spisek glasbe, ki vas motivira, vtaknite v ušesa slušalke in jo mahnite na tek ali hiter sprehod.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.