6 poletnih zapovedi

Odločite se, da si boste postali straš­no všeč in da boste izkoristili prav vsak poletni dan. In določite si nekaj stvari, ki se jih boste držali. Izbrskali smo 6 zapovedi, ki vas bodo mimogrede polepšale, osrečile in seveda naredile bolj vitalne.

Napitek, ki igra pomembno vlogo pri preobrazbi

A nanj vse prepogosto pozabljamo! Privoščite si ga približno trikrat tedensko, lahko kot samostojen obrok. Tudi na pot ga lahko vzamete. Ali v službo.  Za pestrejši okus pa ga obogatite z najljubšimi semeni.

BODY SUP: Trening za povečano kalorično porabo in čvrst trebuh

Se odločate, katere aktivnosti bi se lotili to poletje? Kaj če bi se letos preizkusili na supu. Ampak mMalo drugače. Uporabite ga za ta odličen trening, ki bo učvrstil jedro.

Video: Summer workout - trening, da boste poleti ostali v top formi

Poletje je čas, ko si želimo biti v najboljši telesni formi. Kljub temu da igra prehrana zelo veliko vlogo pri odpravljanju odvečnih kilogramov, bomo s primernim treningom izgubo maščobe še bolj pospešili.

Nagradna igra: Smuti na dom ali v službo

Smutiji so lahko boljši od vsake sladice na svetu. Sladki, okusni, kremasti pa še zdravi! Kaj pravite na to, da bi vam jih dostavili kar pred vrata?

Doma pripravljene vode z okusom - 16 odličnih receptov

Ste v trgovini kdaj vzeli v roke plastenko vode z okusom in preverili njene sestavine?

Kako poleti ustrezno negovati stopala

Nega stopal je zelo pomembna, še zlasti ker poleti nosimo odprte sandale, japonke in natikače.

Kako sami izdelate dezodorant

Doma pripravljen dezodorant ne bo vseboval kopice nepotrebnih kemikalij in ne bo dražil vaše kože. Za pripravo pa potrebujete le štiri sestavine.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.