4 nasveti, kako preprečiti napihnjenost

Pazite pri prehrani, pridno vadite, a se vseeno ne morete znebiti napihnjenosti, zaradi katere vaš trebuh izgleda kot da ga prekriva plast odvečne maščobe, pa temu sploh ni tako. Poznate ta občutek? Preverite, kako se izogniti napihnjenemu trebuhu, slabi volji in pomanjkanju motivacije.

10 minut za krepitev rok, zadnjice in stegenskih mišic

Krožni trening ima pri zmanjševanju telesne teže in oblikovanju telesa pomembno vlogo. Z njim boste veliko hitreje pokurili več kalorij, pridobili nekaj mišične mase in oblikovali telo.

S treningom pospešite metabolizem in okrepite telo

Kaj je treba narediti, da boste preprečili nalaganje odvečne maščobe? Pospešite metabolizem. Kako?

Kako dihati med tekom

Že obvladovanje prave drže, tempa in načrta je lahko izziv, a delo tekača se tu še ne konča.

Je raznovrstna prehrana uravnotežena prehrana?

Saj vemo, da je treba jesti več sadja in zelenjave, ni tako? Problem je le, ker tega nihče ne upošteva. Kaj pa če se napaka skriva v našem razumevanju raznovrstnosti? Pomeni več različne hrane res tudi več hranil?

4 znaki, ki kažejo na raka prostate

Večina moških pokoplje neumnost. Pa ne takšna, kot na primer popravljanje vtičnice ob še vedno vključeni elektriki. Bolj gre za tiste vrste neumnost, ob kateri človek ignorira čudne občutke v telesu in upa, da bodo izginili sami od sebe.

Kako si lahko pomagate s hrano, če vam primanjkuje železa

Čeprav se nekatera živila smatrajo, da so bogat vir železa, npr. špinača, je razpoložljivost le tega odvisna od njegove absorbcije, na to pa vpliva cela vrsta dejavnikov.

6 nasvetov za harmoničen dopust

Poletje, sonce, plaža in ena sama sreča? Prelepe urice v dvoje? Nobenih neviht na področju partnerskih odnosov? Končno čas zase? Samo sproščanje in veselje?

Priporočamo

Moje prsi, moje sanje: 4 resnične zgodbe o ženskih prsih

3 testi, ki bodo razkrili, ali ste v odnosu s čustveno razvalino

6 stvari, ki si jih moški med seksom želijo od žensk

Kako zaspati, ko se ti po glavi podijo skrbi?

Rojeni smo za ljubezen! 5 modrih misli v razmislek

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.