VIDEO: 4 odlične vaje za razbremenitev hrbtenice

Športni in osebni trener Jan Veleušič nam je razložil, kateri so najpogostejši razlogi za bolečine v hrbtenici in pokazal vaje, ki hrbtenico razbremenijo.

Tako boste izboljšali svoje treninge s pomočjo glasbe

Ali ste opazili, da se ob poslušanju glasbe vaše gibanje uskladi z njenim ritmom? Kar opazujte se, ko boste naslednjič med hojo poslušali svoje najljubše pesmi. To se zgodi brez zavestne odločitve. Zdaj pa preverite še, kako lahko učinkoviteje telovadite z glasbo.

5 TOP vaj za notranje stegenske mišice (VIDEO)

Ko krepimo stegna, ne smemo pozabiti na notranje stegenske mišice. Zdaj pa pripravite blazino in se lotite 5 TOP vaj, ki bodo pomagale do vitkejših in čvrstejših stegen.

Kako dihati pri različnih tipih vadbe

Vdih, izdih – preprosto, kajne? No, nikar tako hitro. Pri vadbi je umetnosti vdiha in izdiha malce bolj zapletena, kot se zdi.

Poleti okrepite imunski sistem za zimo

Mediteranska klima je ena od najbolj zdravilnih na svetu. Izkoristite poletni oddih za bivanje na morju. Na morskem zraku si boste okrepili imunski sistem in tako bo možnost za prehlad pozimi manjša.

Negovalna maska za poškodovane lasne konice

Da bodo vaši lasje krepki in sijoči.

Video: Spekli smo slastno čokoladno brezglutensko torto

Danes se bomo sladkali. Brez slabe vesti.

3 superživila, ki jih zagotovo še niste poskusili

Na seznam superživil se pravzaprav uvrščajo čisto običajna živila, ki se na naših krožnikih sploh na znajdejo tako redko. Med superživila uvrščamo tudi jagodičje, navadno koprivo in šitake. No, danes predstavljamo 3, ki jih večina še ni imela priložnosti okusiti.

Priporočamo

15 znakov zdravja

5 stavkov, ki so pomembnejši od 'ljubim te'

10 znakov, da imate težave s ščitnico

5 odličnih lepotnih trikov z avokadom

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.