10 zanimivih stvari, ki jih počne vaše telo. In zakaj jih počne?

Naša telesa včasih počnejo prav smešne in čudaške stvari, nad katerimi niti nimamo nadzora. Pa poglejmo, zakaj dobimo kurjo polt, zakaj trzamo tik pred spanjem, zakaj zardevamo ... Vse je povsem normalno.

VIDEO: Odličen 10-minutni trening za hitro kurjenje kalorij

Po praznikih si privoščimo naslednji trening za kurjenje kalorij kar doma. Poskrbite, da boste vaje izvajali tehnično pravilno. Raje začnite z nizko intenzivnostjo, nato pa to postopoma povečujte. In se na koncu veselite odličnih rezultatov redne vadbe.

Priprave na planinski vzpon ali pohod

V gore se vedno odpravite le v lepem vremenu, s trezno glavo, fizično pripravljenim telesom in pravo opremo!

Rekreativni konec tedna - pripravili smo 5 predlogov

Rekreativnih dogodkov še nekaj časa ne bo zmanjkalo in tule je pet predlogov.

Masaža, ki blaži glavobole in bolečine hrbta

Masaža je tako čudovito sproščujoča in blagodejna. Toda prijetni dotiki zmorejo še veliko več.

Recept: Sadje z žara

Priprava sadja na žaru je preprosta in hitra, na koncu pa dobite slastno jed, ki jo lahko ponudite kot predjed, prilogo ali pa kot sladico.

7 skrivnosti srečne zveze

Partnerski odnos je kot stavba, ki počiva na različnih podpornih stebrih. Da ljubezen ostane trdna in močna, mora biti vsak od teh stebrov enako močan. Preberite nekaj nasvetov za trajno zadovoljstvo v vaši zvezi in tudi namige, kako lahko najbolje negujete svojo srečo.

6 dejstev o seksu, ki jih morate poznati

Kakšne nenavadne, nore in tudi čudovite stvari se pričnejo dogajati v naših možganih in telesu, ko se pogovarjamo o seksu.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.