4 nasveti, da boste tekli dlje

Seveda vam ni treba premagovati nemogočih razdalj – kakršna koli razdalja, ki je daljša od tiste, ki ste jo pretekli v zadnjih treh tednih, zadošča. A tudi tu, kot pri vsaki vadbi, lahko naletite na psihične in fizične ovire, ki vam bodo oteževale pot do teka na daljše razdalje. Tu je nekaj nasvetov, kako se temu izogniti.

10 razlogov, zakaj bi morali vsako jutro piti vodo z limono

Od zdaj naprej vsako jutro na tešče pijemo toplo vodo z limono! Preverite, zakaj.

Top trening za moč in povečanje mišične mase

Trening za vse, ki trenirate na prostem ali doma in si želite naprednih vaj z lastno težo, s pomočjo katerih boste povečali moč in mišično maso.

Vaje za zadnjico, ki jih lahko izvajate doma

Če bomo cilj razbili na posamezne korake, bo več verjetnosti, da bomo tega tudi dosegli. Zato začnimo že danes. Z vajami za zadnjico.

Koliko dni počitka dejansko potrebujete med posameznimi treningi

Mišice potrebujejo določeno mero počitka, da se okrepijo in zrastejo. Nekateri viri sicer navajajo, da mišice potrebujejo 48 ur, da si opomorejo po vadbi, a morda to ne velja za vse.

Udeležite se tradicionalnega pohoda z Alpino

V nedeljo, 13.9.2015, s pričetkom ob 9.00. uri bo v sklopu Pohodniškega dneva na SC Cerkno, športno družabni pohod z Alpino, ki ga Alpina organizira že sedmič.

Dve kuhinjski sestavini, ki očistita in pobelita zobe

Že veste, s katerima dvema naravnima sestavinama iz kuhinje lahko na enostaven način temeljito očistite in pobelite zobe?

Delovanje ledvic je lahko pokazatelj bolezni srca

Nova raziskava Univerze Johns Hopkins pravi, da je lahko delovanje ledvic boljši pokazatelj bolezni srca kot pa krvni tlak ali raven holesterola.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.