VIDEO: 20-minutni visoko intenzivni intervalni trening za aktivacijo celega telesa

Slovenska trenerka Maja Kvas Gorjanc vam je pripravila 20-minutni trening, ki pospeši porabo maščob, gradi mišično maso in je hkrati odličen kardio trening. 

Spoznajte zdravilne lastnosti grozdja

Ko boste prebrali, kako koristno je grozdje za naše zdravje, si ga boste zagotovo privoščili še večkrat. 

Zakaj ne bi smeli jemati (niti malo) steroidov?

V današnjih časih smo navajeni dobiti vse in to takoj! Zakaj bi vsaj pri športu morali iti počasi? In zakaj bi steroidom odločno morali reči NE? 

Obrazna joga: Najboljše vaje za mladosten videz

Za bolj polne ustnice in gladko čelo brez globokih in nadležnih gub in gubic ni potreben obisk pri lepotnem kirurgu. Z enostavnimi in lahkimi vajami obrazne joge učvrstite mišice obraza in vsak dan boste bolj zadovoljni, ko se boste pogledali v ogledalo.

Gorski tek - zakaj bi ga morali poskusiti?

Šport, ki je nepredvidljiv, poln doživetij, prepojenih z adrenalinom, in pasti, kjer premagate samega sebe. To je gorski tek. Zahteva veliko moči, vzdržljivosti in poguma.

7 naravnih zdravil za pomoč pri vnetem grlu in prehladu

Ko se pojavita vneto grlo in prehlad, poskusite spodnjih 7 nasvetov!

FOTO: Najlepše slovenske fitnes trenerke

Ste vedeli, kako lepe in sposobne fitnes trenerke imamo Slovenci? Poleg tega, da so strokovno usposobljene za to, da vas spravijo v formo, seveda! Zagotovo smo katero izpustili, pošlji nam svojo idejo na aktivni.si@adriamedia.si.

4 tipi moških, ki se jim raje izognite

Začetna zaljubljenost in zaslepljenost lako vodita v velike težave. Preverite, kakšni tipi moških jih običajno prinašajo in kako jih pravočasno prepoznati. 

Kako se izogniti poškodbam pri plavanju?

V malokaterem športu napačna tehnika tako hitro vodi do poškodb zaradi preobremenitve, kot se to zgodi pri prostem stilu plavanja. Kako se torej varno lotiti resnega plavanja, ki je odlična aerobna vadba in velik porabnik kalorij?

12 neverjetnih trikov za učinkovitejši trening

Če hrepenite po lepih trebušnih mišicah, izoblikovanih rokah ali močno vzdržljivostjo, tukaj je nekaj trikov, ki vam bodo zelo pomagali pri tem.

Priporočamo

Astrologija: Kateri šport je najboljši zate?

13 zdravilnih rastlin, ki vas bodo varovale pred bakterijami

Vpliv planetov: Previdno pri financah!

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.