Psylliox vabi, poskrbite za urejeno prebavo!

Če niste še ničesar storili, da bi očistili svoje črevo, je velika verjetnost, da so stene črevesja obložene s strupenimi oblogami, ki zastrupljajo vaše telo. Čas je, da očistite svoje telo in spodbudite prebavo na naraven način.

Ker je črevo steklena krogla vaše prihodnosti

Kako v njej prebuditi strast?

Veliko žensk ima težave z uživanjem v seksu. Mladi zdravnici sta odkrili nekaj razveseljivega! 

10 najboljših živil za zdravje moškega

Moško telo se razlikuje od telesa ženske tudi po potrebah določenih hranilnih snovi. Katera živila so za zdravje moškega še posebej priporočljiva? Preverite.

Najboljša vadba za vaš telesni tip

Rezultati vadbe so odvisni tudi od tega, kakšen telesni tip ste. V članku poiščite svoj telesni tip in najustreznejšo vadbo zanj! 

VIDEO: Vaje za oblikovanje lepe in čvrste zadnjice

Si želite oblikovati čvrsto, napeto in lepo oblikovano zadnjico? Potem so vaje fitnes trenerke Maje Kvas Gorjanc prave za vas, saj vključujejo tudi pomembne fitnes trike za hitrejše rezultate.

S kakšno hrano osvojite posamezna horoskopska znamenja?

Skupno uživanje ob hrani je lahko zelo čutno in zapeljivo. Toda še pred pojedino se vedno postavi vprašanje: kaj skuhati? Preprosto! Vse je zapisano v astrološkem znamenju ljubljene osebe.

Priporočamo

Znaki, da je tvoje telo zakisano

Kako izbirčne otroke navdušiti za hrano?

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.