VIDEO: Kako se znebiti stranskih maščobnih blazinic?

Stranskih maščobnih blazinic ali t.i. ljubezenskih ročk se JE vsekakor mogoče znebiti. Kako? Z ustreznimi vajami. Kakšnimi, razkriva slovenska trenerka Maja Gorjanc. 

VIDEO: Ta mamica vas bo navdušila – v sedmem mesecu nosečnosti tako zapleše skupaj s svojimi učenci

Christina Litle, mamica dveh otrok (kmalu treh), prihaja iz Kalifornije in je učiteljica hiphopa. Navdušila vas bo, ko jo boste videli, kako je po 4-urnem treningu zaplesala skupaj s svojimi učenci. V sedmem mesecu nosečnosti!

Trije najboljši načini, kako v 20 minutah porabiti več kalorij

Ves čas razmišljate, kako bi privarčevali čas, našli primerno rekreacijo in zraven še pokurili več kalorij kot zdaj?

Te mantre si ponavljajte vsakič, ko imate slab dan in ostanete brez motivacije

Najtežji je začetek, a človek mora imeti tudi močno voljo, da vsak dan, teden za tednom najde motivacijo za gibanje. Niti fitnes trenerjem in zelo treniranim ljudem ni vedno lahko, zato smo si od njih izposodili nekaj manter, ki si jih ponavljajo, ko imajo slabe dni, ko se jim ne ljubi zlesti niti iz postelje, kaj šele oditi na trening.

Nagradna igra: Osvojite brezstično MasterCard® kartico, naloženo s 100€

MasterCard® brezstična tehnologija omogoča hitre in varne nakupe. Plačilo se opravi tako, da posameznik le približa MasterCard® brezstično kartico h kateremukoli plačilnemu terminalu na katerem je znak za »brezstično«. Plačilo na blagajni je tako veliko hitrejše in veliko enostavnejše, kot pa zamudno iskanje pravega zneska v gotovini.

6 pospeševalcev metabolizma

Katere metode pa v resnici pripomorejo pospešiti metabolizem in s tem večjo porabo kalorij, in katere v resnici niso tako učinkovite? Preverite, kaj pravijo strokovnjaki.

8 ubijalcev libida in 8 preprostih ukrepov, kako ga spodbuditi

Današnji tempo uničuje vaše seksualno življenje. Uprite se toku, ki vas nosi - zmanjšana raven testosterona ima namreč poleg zanemarjanja posteljnih dejavnosti še druge posledice.

Odnos s starši: Razčistiti zadeve – ali raje ne?

Oče ni imel veliko časa, mama pa je stalno norela – odnos s starši veliko odraslih ljudi muči vse življenje. Preberite, kako se spravite s svojim otroštvom.

Granatno jabolko - čisto poseben sadež, ki pomaga tud pri prehladu in gripi

Granatno jabolko je čisto poseben sadež. Je prava zakladnica vitaminov, ki preprečujejo razne bolezni, med drugim pa lahko nadomesti tudi agrume in tako dopolni vaš zdravi jedilnik.

Tako v nekaj minutah premagate jesensko utrujenost

Kdo bi si mislil, da krajši dan in pomanjkanje vitamina D na nas vplivata tako, da smo brez volje, depresivni in utrujeni in nas velikokrati niti barvita jesenska narava in svež dan ne dvigneta iz naše megle. Deževen dan pa nas naredi le še bolj potrte in brez energije.

Priporočamo

Alenka Rebula: Kdo smo, odkrijemo šele v odnosih

Izpoved moškega: "Tudi moški smo romantične duše"

ZATO si čim večkrat privošči pomaranče!

Metabolični trening za zmago

Ne pojeste več kot drugi, pa ste vseeno debeli?

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.