Kako je lahko jutranja kava veliko bolj zdrava?

Je vaš najljubši jutranji ritual kava? Potem morate prebrati, kako je lahko veliko bolj zdrava. In kako jo lahko uživate popolnoma brez slabe vesti. 

5 presenetljivih načinov, kako lahko preprečite raka

Ameriški zdravnik dr. Mark Hyman je predstavil pet presenetljivih načinov, kaj lahko naredite za to, da ne boste zboleli za rakom. Vplivajte vsaj na tiste dejavnike, na katere lahko. 

VIDEO: 10 odličnih vaj proti bolečinam v kolenu

Bolečine v kolenu zahtevajo posebne vaje, previdnost in vztrajnost. Poiskali smo 10 vaj, pripravljenih s strani fizioterapevtov, s katerimi boste bolečinam v kolenu naredili konec.

VIDEO: Za čvrsto zadnjico in noge naredite te 4 vaje

Vam počepi niso najljubši, pa bi vseeno radi okrepili spodji del? Potem preizkusite to preprosto in učinkovito vadbo. Zagotovo vam bo všeč.

Obširna študija o pitju alkohola dokazala nekaj neverjetnega!

V obširni študiji so kar 20 let spremljali ljudi, ki nikoli ne pijejo alkohola, tiste, ki ga pijejo občasno, in tiste, ki spijejo preveč alkohola. Preverite, kaj so ugotovili.

7 opozorilnih znakov, da trenirate preveč

Preverite, kako vas telo opozarja na to, da ste šli s svojimi treningi predaleč.

Izzovite Filipa Flisarja!

Filip Flisar, divji smučarski Brko, je dobil svojo lastno pločevinko Red Bulla. Pravzaprav jih je cele police. Lahko jih kupite, spijete in jasno - občudujete. Svojo novo pridobitev pa bo obeležil z izzivom, ki mu ga boste postavili vi!

Zakaj je izjemno pomembno, da otroka naučite zajtrkovati?

Zajtrk je najpomembnejši dnevni obrok, še posebej pa je pomembno, da ga uživajo otroci in mladostniki. Preverite, zakaj! 

Priporočamo

Nasveti ajurvedske zdravnice: Jutro začnite nežni do sebe

Ne veste kako pristopiti do nasprotnega spola? Poskusite tole!

Tako (nezavedno) postajaš vse bolj neprivlačna!

12 nasvetov, kako se izogniti prebavnim težavam

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.