5 stvari, ki jih morate početi vsak dan, če želite raven trebuh

5 preprostih navad, za katere verjamemo, da jim boste zlahka sledili vsak dan. Pravzaprav je tako: na koncu bodo takšne navade pozitivno vplivale na celo telo.

Miselni trik, ki bo vadbo spremenil v rutino

Pogosto je težko imeti perfektne obroke in trenirati večkrat na teden. Fitnes trenerka Nuša Gnezda svetuje, kako vam lahko miselni triki pomagajo, da se spravite v akcijo.

Sestavi svoj fitnes stajling z Intersportom

Pravijo, da obleka naredi človeka. In tudi za športne aktivnosti radi izberemo naše najljubše barve in vzorce. Obiskali smo prodajalne Intersport ter izbrali najbolj šik športna oblačila in pripomočke za aktivno zimo. 

VIDEO: Do seksi božične postave v samo 25-ih minutah vadbe na dan

Prazniki bodo vsak čas tu, vi pa še niste pripravljeni na tisto seksi oblekico, ki jo želite obleči za božič ali novo leto? Brez skrbi. Ni še prepozno, da si oblikujete seksi silhueto.

Rešite se odvisnosti od sladkorja

Najprej naj vas šokiramo: povprečen človek na dan poje 22 čajnih žličk čistega sladkorja, mimogrede, ena žlička ima 16 kalorij in kup škodljivosti.

14 stavkov, ki jih raje ne recite osebi, ki se spopada z migrenami

Občasno se pač znajdem v družbi ljubiteljskih terapevtov. Vem, v resnici želijo le pomagati. Pa saj konec koncev to počnemo vsi, je res? Kakorkoli, ko boste naslednjič želeli olajšati situacijo, raje izpustite naslednjih 14 stavkov.

6 razlogov, zakaj bi morali tudi odrasli redno barvati

Že veste, kakšne pozitivne stvari se zgodijo v telesu, ko začne odrasel človek barvati? Preverite, zakaj bi se že danes morali spraviti k barvanju in zakaj je pobarvanka lahko najboljše darilo za vaše bližnje.

Grgranje gline proti praskanju v grlu

Egipčani so že pred 6.000 leti uporabljali zdravilno glino za blaženje številnih težav in tudi za lepoto. Ko začne praskati v grlu, si pripravite to mešanico.

Odkrivamo moške erogene cone

Imajo tudi moški čisto zares erogene cone? Poleg tiste ene očitne, ki vam prva pade na pamet. Da. Tudi moško telo je na nekaterih delih občutljivejše kot na drugih, pravi dr. Oliver Trumbull, profesor psihologije na univerzi Bangor v Walesu. TU je nekaj njegovih skritih kotičkov.

Nemčija, vaša zimska pravljica

Prve snežinke že padajo nežno na vašo polt. Ustnice vam hladi mrzel zimski veter. Vonj po božičnih dobrotah pa vas na vsakem koraku vedno bolj obdaja. Gozdovi in reke, gore in jezera, strehe hiš ter osvetljene ulice – v tem letnem času je vse drugačno. Vse je snežno belo in vse je še malce bolj posebno.

Nasmeh na vašem obrazu in rdeča lica pa brez dvoma potrjujejo, da je pred vrati nova zimska pravljica. Poiščite in odkrijte jo to zimo v Nemčiji.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.