9 živil, ki bi jih morali odstraniti iz kuhinje

Ste sklenili, da boste v letu 2016 živeli bolj zdravo? Ameriška nutricistka in avtorica številnih knjižnih uspešnic Amelia Freer vam svetuje, da iz kuhinje umaknete naslednjih devet živil.

Vse, kar morate narediti, da boste postali jutranji telovadec

Če imate popoldne, ko pridete iz službe, le še toliko energije, da se vržete na kavč, potem je jutranja telovadba za vas edina pametna izbira, če želite vsaj malo spremeniti življenje. Naj vas malo motiviramo - pripravili smo nekaj odličnih nasvetov, kako boste zlahka postali jutranji telovadec.

FOTO: 5 izjemnih preobrazb, ki so pravi navdih

Oglejte si, kako so danes videti ženske, ki so se nekoč borile z odvečnimi kilogrami.  

Izzovite vse mišice in razvijte vzdržljivost z 10 odličnimi vajami

10 odličnih vaj za vse ljubitelje domačih treningov. Za izvajanje ne potrebujete naprav in dodatne opreme.

8-minutni intenzivni trening za celo telo

Odličen trening! Predvsem za tiste, ki želite delati na celem telesu in ste v časovni stiski. No, čas je tokrat tudi pri treningu zelo pomemben dejavnik in držati se ga morate do sekunde natančno.

Fitnes kjerkoli in kadarkoli

Za izvajanje številnih vaj sploh ne potrebujemo fitnes centra ali telovadnice. Nekatere pripomočke z lahkoto vključimo v naš vsakdan, vzamemo jih v službo, na pot, dopust, ... Z nekaterimi lahko vadimo celo med tem, ko delamo, beremo, pišemo ... Najdete jih v prodajalnah INTERSPORT ali kar takoj na www.intersport.si.

Recept za domač pripravek, ki otrokom olajša kašelj in dviguje odpornost

Preizkusite ta preprost domač recept iz zgolj treh sestavin, ki otroku pomaga, da se izkašlja, s čimer preprečuje zaostritev pljučnih bolezni,  dviguje pa tudi imunski sistem. 

Najpomembnejša dejstva o menstruacijskem ciklusu

In o tipičnih težavah, ki se ob tem pojavijo. Tako kot pri vseh stvareh, tudi pri menstruacijskem ciklu obstajajo tudi odmiki, a ti niso razlog za skrbi. Bi pa morala kljub temu vsaka ženska poznati še nekaj dodatnih informacij.

Nenavadna domača sestavina za sijoče lase

Ena sama kuhinjska sestavina (in ne, ni soda bikarbona) pušča lase sijoče in mehke. Zelo vas bo presenetilo, za katero vsakdanje živilo gre. Boste preizkusili? 

FOTO: Zadnjica te 48-letnice je obsedla splet

48-letna Laura Gordon je dokaz, da se lahko spravimo v top formo kadar koli v življenju. 

Priporočamo

Prijateljstvo: Ključ so dobre vibracije

5-krat na teden 10 minut je dovolj za zdravje in kondicijo

V tem življenjskem obdobju lahko vzpostavite največ trajnih prijateljstev

3 možni razlogi, zakaj ste pogosto lačni

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.