3-minutni trik s prsti, ki odpravi jezo, žalost in živčnost

Ste živčni, žalostni, jezni, si ne upate za svojimi cilji ali pa vas je nenehno strah? Pomagajte si s to starodavno metodo, ki v nekaj minutah omili ali celo odpravi omenjene čustvene stiske. 

6 najpomembnejših hranilnih snovi za vaše zdravje

Zakaj jih potrebujemo, kako jih dobimo – in predvsem, kako prepoznamo pomanjkanje. Pripravili smo vam mini vodnik za vaše dobro počutje.

Najboljša zaščita za vaš križ

Naslednje vaje vam lahko pomagajo okrepiti trup in hrbtne mišice, kar je najboljša zaščita za vaš križ. Na prvi pogled se morda zdijo preproste, vendar je zelo pomembno, da jih pravilno izvajamo, če hočemo, da nam koristijo. Ključna je tehnika.

Strupeni sodelavci - kako se soočiti, kako se zaščititi?

V vsakem podjetju obstajajo strupeni sodelavci. Kaj počnejo? Predvsem pa, kako naj se prizadeta oseba zaščiti pred temi zastrupljevalci?

VIDEO: Vadba, s katero boste lažje kontrolirali napade lakote

Z vadbo ne pokurimo le kalorij, s pomočjo te tudi lažje preprečimo nenadne napade lakote, pravijo raziskovalci. Vadba namreč vpliva na sproščanje hormonov, ki uravnavajo apetit. Poskusite naslednji trening, ki ga je pripravila priznana fitnes trenerka Jessica Matthews.

5 najboljših vaj z lastno telesno težo - tako boste trenirali celo telo

Številni ne želijo vsakič trenirati s prostimi utežmi. Včasih pa teh preprosto nimamo na voljo. Zato smo osebnega in športnega trenerja Jana Veleušiča povprašali, kako trenirati, ko imamo na voljo le 'utež', ki nam jo je podarila narava – svoje telo, da bomo res zajeli vse mišice.

Ženske smuči Elan Delight - navdušenje in radost zdaj v kompletu

Elanove ženske smuči Delight so najlažje na svetu, z njimi pa boste v praksi občutile, kako je videti Elanovo lahkotno smučanje (LightSkiing).

6 vaj, zaradi katerih boste postali boljši tekač

Povsem vas razumemo, zakaj ne želite »zapravljati« časa med utežmi. A dejstvo je, da tekači potrebujemo tudi krepilni trening. Skozi vse leto! Naj vas ne skrbi, da se bo zaradi tega povečala vaša telesna teža. Več o tem si preberite v članku Ali krepilna vadba negativno vpliva na rezultat pri vzdržljivostnih športih.

V zvezi je treba negovati tudi svojo osebnost

Mnogo se jih v zvezi kar nekako izgubi, potrebe in želje pa postavijo na stranski tir. A vedno pridemo do točke, ko moramo izreči 'zdravi' ne.

FOTO: Ostal je brez obeh nog, zdaj je navdih drugim

CrossFit trener Zack Ruhl je lahko pravi navdih vsem nam. Preberite njegovo zgodbo in si oglejte, kaj vse zmore.

Priporočamo

5 korakov do vaše idealne teže

Zdrave sladice: Čokoladni in slivovi tartufi

Potem, ko je shujšala 68 kg, je storila nekaj fantastičnega

9 težav, ki jih razumejo le suho-debeli ljudje

Zakaj se je tako težko znebiti maščobe okoli pasu?

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.